isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
Isparta'da kaçak kerevit avına geçit yok!
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
T.C.
ISPARTA VALİLİĞİ İL JANDARMA KOMUTANLIĞI BASIN BÜLTENİ


Isparta İl Jandarma Komutanlığına bağlı olarak faaliyet yürüten Eğirdir Jandarma Asayiş Bot Tim Komutanlığı Eğirdir. Geiendost. Senirkent ve Yalvaç ilçeleri mülki sınırları içerisinde yer alan Eğirdir gölünde denetim ve kontrol faaliyetlerini sürdürmektedir.
Bu kapsamda: Eğirdir gölünde 1 Kasım 2018-30 Haziran 2019 tarihleri arasında yasaklanan kerevit su ürününün kaçak avlanmasının önlenmesi maksadıyla. 10-16 Mayıs 2019 tarihleri arasında Eğirdir İlçe J.K.lığı Bot Timi tarafından icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında: Geiendost ilçesi Yeşilköy açıklarında (150) adet göle atılı vaziyette kerevit sepeti ele geçirilmiş, ele geçirilen malzemeler Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir.
Eğirdir Jandarma Asayiş Bot Tim Komutanlığınca. Eğirdir gölünde kaçak su ürünleri avcılığının önlenmesi maksadıyla 24 saat esasına göre kontrollere aralıksız olarak devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

IMG-20190517-WA0023
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.