isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Gül Duş Banyonuzun estetiğini bir üst seviyeye taşır
ISPARTA
G.Tarihi: 05.03.2021 20:56
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
GÜL DUŞ BANYONUZUN ESTETİĞİNİ ÜST SEVİYEYE TAŞIR!
 Duş Kabini, Modern Banyo'nun ayrılmaz bir parçası haline geldi. Islak ve kuru alanı ayırma işlevsel amacına hizmet etmenin yanı sıra banyoya şıklık ve stil kazandırır. Banyonun estetiğini bir üst seviyeye taşır.

Mevcut olanı değiştirmek için bir duş kabinine ihtiyacınız olabilir. Belki de bir banyo tadilat projesini tamamlamak için mükemmel bir duş kabini arıyorsunuz. Isparta'da Gül Duş'un kullanıcı dostu çok çeşitli duşa kabin modellerini görmeye sizleri showroom mağazasına davet ediyoruz. 
Isparta'da Gül duş'un imal ettiği kabinler çerçeveli bir yapıya sahiptir ve bir duvar boyunca yerleştirilmek üzere tasarlanmıştır. Bazı kabinlerde temperli cam veya jakuzi gibi ek özellikler bulunur.
Gül duş, tüm üretiği kabinler için yedek parça desteği de  sunar.  Kabin kapıları genellikle camdan yapılır. Çerçeveler cam, paslanmaz çelik, pirinç, krom veya alüminyumdan yapılabilir. Muhafazanın şekli isteğe göre kare, dikdörtgen, çeyrek daire veya oval olabilir. Kapı stili ise   sürgülü, pivot, ikiye katlanır veya çift kapılı olabilir. 

Gül Duş markası,  bir
duşakabinden  bekleyeceğiniz her şeyi karşılar ve her zaman diğer markalardan daha fazlasını sunar. Yalnızca Gül Duş'ta bulunan  kurulum sistemi gibi bir çok  benzersiz tasarım özellikleri, Gül duş yelpazesini bariz bir seçim haline getiriyor. İhtiyaçlarınızı tam olarak karşılayacak tasarımlar, stiller, boyutlar ve seçenekleri  görebileceğiniz fotoğraf galerisi aşağıda verilmiştir.
Gül Duş'un diğer Duş Kabinleri serisine showroom mağazasında göz atabilirsiniz.


GÜL DUŞ'TAN ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
 Duşakabinler, kaygan tehlike olasılığını azaltarak banyoyu güvenli hale getirir ve yerden tasarruf etmeye yardımcı olur. Kuru ve ıslak alanları ayırır ve banyo alanlarını optimize eder.Duşakabinler kayma ve düşme tehlikelerini en aza indirmek için her banyo için bir zorunluluktur.

DİĞER HİZMETLER
  • ​Küvet
  • Jakuzi
  • Plise Sineklik
  • Akerdeon Kapı
İLETİŞİM
Eski sanayi mahallesi, 131. Cd. No:29 Merkez/Isparta
Telefon : 0 546 868 51 57
 
1

2

3

4

5

6

7

8

9

türker kapında
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.