isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA ESNAFIN SEVİNCİ! 5 BİN ASKER YEMİN ETTİ
ISPARTA
G.Tarihi: 27.08.2016 19:22
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta'da Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığındaki eğitimlerini tamamlayan 5 bin asker yemin etti.

Komutanlıkta düzenlenen törene, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanı Albay Mustafa Cüneyt Arıkan, Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan ile askerlerin aileleri katıldı.
Çeşitli gösterilerin sunulduğu törende eğitimlerini tamamlayan askerler, silah ve Türk bayrağı üzerine el basarak yemin etti.

Vali Günaydın ve Albay Arıkan, daha önce Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığında askerlik yapmış, şu anda da aynı komutanlıkla çocukları veya torunları askerlik yapan kişilere teşekkür belgesi ve hediye verdi.

Yemin eden askerlerin geçişiyle sona eren törenin ardından aileler, çocuklarıyla hasret giderdi.

ISPARTA'DA OTELCİLER APARTLARDAN ŞİKAYETÇİ

Asker aileleri konaklamak için otelleri tercih ediyor.Yaz aylarında öğrencilerin olmamasını fırsat bilen apartçılar piyasayı karıştırıyor.

Otelciler bizler vergimizi veriyoruz,emniyete günlük kimlik bildirimini yapıyoruz zor şartlarda para kazanmaya çalışıyoruz ama apartçılar öğrencilerden 12 aylık senet yapmalarına rağmen otel müşterilerini alıyorlar diye sitem ettiler.

Apartlarda maliye kaydının olmadığını söyleyen otelciler bu durumu da denetleyen yok.Birşey olsa bize ceza yazarlar ama apartlarda kim kime dum duma dediler.

Terörist olsa apartta kalır

Isparta'da apartlarda kayıt olmaması hem maliye yönüyle hem güvenlik zaafı yönüyle tehdit oluşturuyor.Otellerde müşteri kaydı olduğu için apartlarda bu sistem yok.Allah korusun terörist Isparta'ya gelse otelde değil apartta kalır.Ne maliye kaydı var ne kimlik kontrolü.Yorum sizin...

ISPARTA HABER

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.