isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da elektrikli süpürge tamiri ve yedek parçaları süpürge dünyasında
ISPARTA
G.Tarihi: 05.09.2020 21:54
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

SÜPÜRGE TAMİR BAKIM YEDEK PARÇA

Süpürge Dünyası, her marka elektrik süpürgenizin teknik servisini, bakım ve onarımını en kısa sürede yapıyor ve teslim ediyor.

Isparta'da Süpürge Dünyası süpürgelerin gerek parça arızalarını gerekse elektronik – mekanik arızalarını tamir etmektedir. Cihazlarınızdaki parça değişimlerinin yanında çekiş gücü proplemleri ve motor arızalarıda uzman ekipler tarafından onarımları ve bakımları yapılmaktadır. Elektrikli süpürgelerde rastlayabileceğiniz sorunlar hemen aşağıda listelenmiştir.
 
  • Çekiş (Vakumlama) proplemleri.
  • Motor çalışmama arızaları.
  • Bir müdeet çalıştıktan sonra ısınma ve cihazın kendi kendine kapanması.
  • Çalışırken koku vermesi.
  • Sigorta attırması.
  • Kablo arızaları (Makara ve Kablo Kopukluğu)
Süpürge Dünyası'nda elektrikli süpürgelerdeki  tüm arızaları cihaz atölyesine alınarak tamirleri yapılmaktadır. Kullanılan tüm parçalar orjinal parçalar olmakla birlikte sıfır parça değişimleri ile Isparta ve tüm çevre bölgelenin hizmetinde. Firma özel teknik servis olarak garantisi tükenmiş cihazların arızalarını da tamir etmekdir. 

ÇOK ÖNEMLİ İHMAL ETMEYİN!
Süpürgenizin toz engellemede  kullanılılan  filtre değişimini - bakımını ve toz torbası değişimini de ihmal etmemelisiniz. Çünkü evi elektrik süpürgesi ile temizledikten sonra eğer filtreniz değişmemiş ve toz torbanız değişmemiş ise ortamdaki emilen bakteriler bir sonraki temizlikte tekrar ortama yayılabilir. Bu yüzden her temizlikten sonra toz torbasını hemen değiştirmeniz  ve içinden çıkan eski torbayı hemen atmanız önemlidir. Ayrıca süpürgenizin aksesurlarını da işiniz bittikten sonra iyice silip dezenfekte etmelisiniz.

Hemen arayıp süpürgenizin toz torbası ve filtre değişimi hakkında destek alın!

Elektrik Süpürgesi 
arızaları, aksesuar, yedek parça sorunları, elektriksel problemler, cihazın çalışmaması vb. her türlü problemlerde sizlere çözüm odaklı hizmet sunan Süpürge Dünyası'na  ulaşmak için telefon ve adres bilgileri;

Yayla mahallesi ismetpaşa caddesi NO: 21/A (Çarşı Polis Karakolu üstü) Davraz Ev Dünyası Yanı
0530 821 53 45 

Süpürge Dünyası ''Elektrikli süpürgeniz ile ilgili tüm sorunları ve arızaları çözümleyelim''
 
ced0bde2 ef06 4a3c 9676 7af9ea7ee180

ef623e66 dcba 49cc ace6 095842d360d5

supurge torbasi
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.