isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Eğitim 'İNŞAATSIZ' Başladı!
ISPARTA
G.Tarihi: 21.09.2016 10:09
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Vali Şehmus Günaydın'm Isparta Valiliği'ne başladıktan sonra eğitim alanındaki ilk talimatı idi. 140 okulda planlanan bakım onarım ve boyama işleri özelikle veli, öğretmen ve öğrencilerin istediği gibi yaz tatili döneminde tamamlandı.
Vali Şehmus Günaydın'm göreve başladıktan soma eğitim konusunda ortaya koyduğu duyarlılık 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın 'inşaatsız' başlamasına neden oldu. Her yıl okulların açılmasıyla birlikte bakım ve onarım işlerinin gecikmesi nedeniyle yaşanan sıkıntı bu yıl olmadı. Pazartesi günü okula başlayan öğrenciler, okullarını eğitim ve öğretime hazır bir şekilde buldular. Veliler, ilk kez bu yıl, çocukları okul bahçesinde oynarken çatıdan kiremit düşme tehlikesini ya da sınıflarda ders görülürken yan tarafta inşaat gürültüsü sıkıntısı yaşamadılar.
Edinilen bilgiye göre, İl Özel İdaresi, Milli Eğitim Müdürlüğü'ndpn gelen ihtiyaç raporu doğrultusunda 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı için 140 okulda bakım-onarım çalışması planladı, 111'i il merkezinde 29'u ilçelerdeki 140 okulun bakım ve onanmı ile boyama çalışmaları yaz döneminde işin tamamlanması planlamasıyla okullar açılmadan bitirildi. 140 okulun bakım-onarım ve boyama çalışmalarına toplamda 2.5 milyon TL'lik para harcandı. Okullar, 19 Eylül 2016 tarihinde eğitim-öğretime açıldığında tüm okullarda bakım ve onarandan kaynaklanan inşaat tamamlanmıştı.
Bu çalışmanın hızlı ve eğitim- öğretime sorun aksetmeden yürütülmesinde Vali Şehmus Günaydın'ın haziran ayında verdiği talimatın etkisi büyük.

İşte o haber:
"Vali Şehmus Günaydın, eğitimde inşaat ve tadilat konularının önemli olduğunu söyledi. Kastamonu Valiliği görevinde iken okulların bakım ve onarım işlerinin tatil döneminde yapılıp, tamamlanması duyarlılığı ile görev yaptığım belirten Günaydın, "Milli Eğitim Müdürümüze talimatım oldu. Okulların bakım ve onanmı çocukların okulda olmadığı tatil döneminde yapıhp, bitirilmelidir. Okullar açıldıktan sonra inşaat çalışması, bakım ve onarım işi olmamak. O zamana kadar yapıhp, bitirilmeli. Milli Eğitim Müdürümüzden bu konuda gerekli iş ve işlemlerin başlatalıp, tatil döneminde bitirilmesini istedim. Çocuklar eğitim ve öğretime başladıklarında okullar hazır hale gelecek. Bir tarafta inşaat bir tarafta eğitim görüntüsü inşallah olmayacak" diye konuştu."


akdeniz


vali şehmus günaydın ile ilgili görsel sonucu

ısparta haber
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR