isparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Bu Camilerde Hatimle Teravih Namazı Kılınacak
ISPARTA
G.Tarihi: 02.06.2016 10:42
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

9 Camide Hatimle Teravih Namazı

 

İl Müftü Yardımcısı Yasin Yıldız, 6 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan Mübarek Ramazan – ı Şerif ayında her yıl olduğu gibi bu yılda bazı camilerde hatimle teravih namazı kıldırılacağını belirterek; “7’si il merkezinde 2’si merkez kasaba ve köylerde olmak üzere il genelinde toplam 9 Camide hatimle namaz kıldıracağız, 43 camide mukabele programı yapacağız” dedi.

 

YILDIZ; “RAMAZAN’I EN İYİ ŞEKİLDE İDRAK ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İl Müftü Yardımcısı Yasin Yıldız, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “Bilindiği gibi 11 ayın sultanı Ramazan – ı Şerif 6 Haziran 2016 Pazartesi günü başlıyor. Bizde bu mübarek ayı adına yakışır şekilde kutlamak için çalışmalar yapıyoruz. İl Müftülüğü olarak her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli camilerimizde Hatimle Teravih Namazı kıldıracağız. Başta Ulu Cami olmak üzere belli camilerimizde teravih namazları hatimle kılınacak. Bu doğrultuda il merkezinde 7, merkeze bağlı 1 Kasabamız ve 1 Köyümüzde olmak üzere il genelinde toplam 9 Cami’de Ramazan ayı boyunca teravih namazları hatimle kıldırılacak. Ayrıca, 43 Camimizde ise mukabele programı gerçekleştirilecek.  

İŞTE HATİMLE NAMAZ KILINACAK CAMİLER

Ayrıca, yine Ramazan ayı boyunca çeşitli camilerimizde sabah namazından sonra, öğle namazından önce, ikindi namazından sonra ve teravih namazından önce mukabele programlarımız icra edilecektir” dedi.

İl Müftü Yardımcısı Yasin Yıldız, Hatimle namaz kılınacak camiler ile mukabele programı uygulanacak camilerin isimlerini şöyle sıraladı;

Hatimle namaz kılınacak camiler:

Ulu Cami, İrfan Cami, Yusuf Ağa (Kadirbey) Cami, Mekke Cami, Kütük Minare Cami, Boylu Cami, Sav Kasabası Sinan Dede Cami, Çünür Merkez Cami ve Deregümü Köyü Merkez Cami.

MUKABELE PROGRAMI YAPILACAK CAMİLER

İl Müftülüğü tarafından hazırlanan ve Mukabele programı uygulanacak camiler ise şöyle; Dere Kuzyaka Cami, Nurullah Cami, Doğancı Cami, Muratdede Cami, Keçeci Cami, Bey Cami, Mercan Cami, Karaağaç Meydanlık Cami, Necip Cami, Gülistan Cami, Miraç Cami, Valide Cami, Nimetullah Cami, Hamidabat Cami, Ayazmana Cami, Bahçelievler Cami, Batıkent Cami, Benli Cami, Binbirevler Cami, Yayla Cami, DSİ Cami, Davraz Fatih Cami, Gülcü Cami, Garmiyan Cami, Gülevler Cami, Halıkent Cami, Halife Sultan Cami, Hızırbey Cami, Hisar Kıncı Cami, Hüseyin Bey Cami, Işıkkent Cami, İbadullah Cami, İstasyon Gül Cami, Kesikbaş Cami, Mavikent Cami, Piriefendi Cami, Şehri Gül Cami, Turan Cami ve Vanlı Cami.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR