isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Bayırbucak Türkmenleri için 6 Bin TL Toplandı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Milli Birlik Platformu, Suriye  yaşanan iç savaş sebebi ile zor şartlarda hayat süren Türkmen kardeşlerimiz için ilimizde kermes yapıldı.

İlmizde oluşturlan  Isparta Milli Birlik Platformu Isparta Bayır Bucak Köprüsü Yardım Kampanyası zaman zaman yapılan toplantılarda Kardeşlerimiz için neler yapabilirizi konuştular platform üyeleri kendi aralarında yapmış oldukları görev dağılımında Elele Derneği, Isparta Yörük türkmen  derneği ve Büyük Birlik Partisi ortaklaşa hareket ederek kardeşlerimiz için Kesmes yapma görevini üstlendiler.

Kermes ile ilgili ISPARTA MİLLİ BİRLİK PLATFORMU koordinatörü ve ısparta Yörük Türkmen Derneği Başkanı Hasan Parlakyıldız kermes ile ilgili yaptığı açıklamda; 01 haziran 2016 çarşamba günü başlatmış olduğumuz kermesimizde takdiren şayen gelişmeler oldu özellikle ilimizde yaşayan Suriyeden zorunlu olarak göç etmiş olan kardeşlerimizin kermes alanına kadar gelerek biz ne yapabiliriz size nasıl yardımcı olabiliriz diye söylemlerde bulunarak Suriye de vatan topraklarının Rus ve Esed rejimine karşı savunmak amacı ile savaşan kardeşlerimize destek olmak istediklerini beyan etmişlerdir. Bizler bu kardeşlerimizde aşkı ve şevki gördikten sonra daha çok çalışmamız gerektiğini daha fazla efor sarf etmemiz gerektiğine inanıyoruz. 

Kermesimizde bizlere malzeme desteği sağlayarak yol gösteren Isparta Valisi Sayın Vahdettin Özkan'aIsparta Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Günaydın'a, Ak Parti İl başkanı Av. Osman Zabun'a, CHP il Başkanı Av. Eyüp Ersoy'a, MHP İl Başkanı İsa Yalçın'a,BBP il Başkanı Şener Taşören'e. Sadet Partisi İl Başkanı Adem Oflaz'a, Vatan Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli'ye, Dp İl başkanı Selçuk Özkan'a, il genel Meclisi Başkanı Sayın Ali Bolat'a, Özel İdare genel sekreteri Mahmut Zadeoğlu'na. Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Isparta İl beyi Mustafa Küçükyaman'a, Iyaş alış veriş merkezi Yönetim kurulu başkanı Bahattin Şenol ve yönetim kuruluna, Hediye un fabrikası, Dere Un fabrikası, Yayla Süt Ürünleri, Önder şekerleme, Manavlar odası başkanı Hasan Demir'e, Yalçın Gıda, Toptancı Hali Esnafına, 44 mahalle muhtarımıza, Ece Reklama, Sandalyeci Çetin'e ve 5 gün boyunca sürekli bizimle birlikte ve yanı başımızda bütün bir ekibi ile yer alan Elele Derneği Başkanı Canan  Aydın ve ekibine, BBP kadın kolları Başkanı Ayşe Taşören ve ekibine,gece gündüz demeden çalışan ISPARTA MİLLİ BİRLİK PLATFORMU nun değerli temsilcilerine ve ismini yazamadığım Suriye Bayır Bucak Bölgesininde zor şartlarda yaşam Mücadelesi veren Kardeşlerimize yardımlarını esirgemeyen Isparta'lı hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Birlikte hareket ederek başarabileceğimizi göstermiş bulunmaktayız. Kermesimizden elde edilen gelirlerimiz 6.320,65 tl Bayır Bucak Türkmenleri Yardım hesabnına aktarılmıştır. Rabbim dergahı izzetinde yaptığımız yardımları kabul eylesin. dedi




 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.