isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA TED KOLEJİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE YENİ ÖĞRETİM YILINA BAŞLADI
ISPARTA
G.Tarihi: 21.09.2016 22:44
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

TED KOLEJİ YENİ ÖĞRETİM YILINA BAŞLADI

2016-2017 eğitim-öğretim yılı öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla okul bahçesinde görkemli bir açılış töreni ile kutlandı.


ETTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nihan ATASAGUN DEMİREL ve Neslihan DEMİREL TED Kolejindeydi.

19 Eylül 2016 pazartesi günü TEDIspartaKoleji bahçesinde başlayan açılış törenine katılan Demirel ailesi, öğrenciler, öğretmenler ve velilerle bir araya gelerek töreni sonuna kadar izlediler. TED Isparta Koleji her yıl kutladığı ilköğretim haftası için hazırladığı program ile TED ruhunu tüm coşkusu ile yaşattı. Genel Koordinatör ve Lise Müdürü Hayrettin BİLGE’nin ve TED Isparta Koleji Kurucu Temsilcisi Mustafa ÇOBANER’in konuşmaları veli ve öğrencileri bilgilendirme ve aydınlatma bakımından önemliydi. TED Isparta Koleji öğrencilerinin okudukları şiirler, müzik dinletileri ve 75 öğretmenden oluşan TED Isparta Koleji eğitim kadrosunun, öğrencilerin ve velilerin huzurunda sahneye davet edilmesi ile hem duygulu hem coşkulu anlar yaşandı. Daha sonra birlikte yeni yapılan kapalı spor salonu gezildi.

Programın sonunda Demirel ailesi öğrenciler,öğretmenler ve veliler ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik duygularını perçinlediler.






























ISPARTA HABER

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.