isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
ISPARTA MUTFAĞI "Geleneksel Tatlarımızdan Seçmeler" 23
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA MUTFAĞI "Geleneksel Tatlarımızdan Seçmeler"
Ramazan ayı boyunca hergün yöresel yemeklerimizden tariflerimiz olacak. Bugünkü tarifimiz "Tosmankara"
Afiyet olsun...
 
TOSMANKARA
 
MALZEMELER10-12 Kişilik - Pişirme Süıesi 1 -2 saat
 
Un
 
Yağ
 
Pekmez
 
Ceviz
 
YAPILIŞI
 
Un yağda kavrulur. Pekmez kaynatılarak kavrulan unun üzerine dökülür.Içine istenirse ezilmiş ceviz de konabilir. Soğuduktan sonra elle yoğrulup parmaktan kalın rulolar halinde yuvarlanarak servise hazır hale getirilir,
 
EK BİLGİ:
 
Bu tatlının patenti, Kebapçı Kadir lokantası tarafından alınmıştır.

image
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.