isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA MHP'DEN BASIN AÇIKLAMASI
ISPARTA
G.Tarihi: 11.12.2019 17:01
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
BASIN AÇIKLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Sayın Nail Bayram 10.12.2019 Salı günü geçirdiği bir iş kazası sonucunda yoğun bakıma alınmıştır. Kazanın yaşandığı ilk andan itibaren gereken ihtimamı gösteren Eğirdir kemik eklem hastalıkları hastanesi Başhekimi ve personeline, İsparta Şehir Hastanesi Başhekimi ve personeline, hastaneye getirildiği andan itibaren kendisini yalnız bırakmayan bizzat ziyaret eden ve telefonla geçmiş olsun dileklerini ileten tüm Ülkücü Hareket mensuplarına, siyasi parti yöneticilerine, Stk'lara MHP İl Başkanlığı, MHP Merkez İlçe Başkanlığı ve İsparta Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak teşekkür ederiz. Sayın İl Başkanının sağlık durumu ile ilgili yaşanan gelişmeler teşkilatımız tarafından açıklanacaktır. Sağlık durumu ile ilgili olarak teşkilat tarafından yapılan açıklamalar dışındaki bilgilere kıymet verilmemesini önemle istirham ederiz.

Fatih DİKMEN                                     Gürsan TAŞTEKİN                                     Hamza KANDEMİR
MHP İL BŞK. YRD.                          MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI                      İSPARTA ÜLKÜ OCAKLARI
BAŞKANI

Milliyetçi hareket partisi il başkanı sayın Nail Bayram beyefendinin geçirdiği iş kazası sonrası   süreci yakından takip eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten MHP genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli bey'e, Genel Başkan yardımcılarımıza,MHP Başkanlık divanı üyelerine ve diğer illerimizin il başkanlarına teşekkür ederiz.



 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.