Isparta Esnaf Camiasında Büyük Gurur: Ahmet Tural TŞOF Yönetim Kuruluna Seçildi!

Isparta Esnaf Camiasında Büyük Gurur: Ahmet Tural TŞOF Yönetim Kuruluna Seçildi!
ISPARTA
651 Okunma
0

Isparta Esnaf Camiasında Büyük Gurur: Ahmet Tural TŞOF Yönetim Kuruluna Seçildi!

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nun (TŞOF) gerçekleştirilen 33. Genel Kurul toplantısında, mevcut başkan Mehmet Yiğiner güven tazeleyerek yeniden seçilmiştir. Isparta adına büyük bir gurur kaynağı olan gelişmede ise Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, federasyonun yönetim kurulu üyeliğine seçilerek merkez yönetimde yer almıştır.

Mehmet Yiğiner Güven Tazeledi, Ahmet Tural Yönetimde

Esnaf teşkilatlarında oda ve birlik seçimlerinin tamamlanmasının ardından federasyon düzeyindeki seçim maratonu da start almıştır. Türkiye’nin en köklü ve en güçlü meslek kuruluşlarından biri olan TŞOF'un genel kurulunda şu detaylar öne çıkmaktadır:
  • Güven Tazeleme: Mevcut başkan Mehmet Yiğiner, delegelerin desteğiyle yeniden güven tazeleyerek başkanlığa seçilmiştir.
  • Isparta Temsili: Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Mehmet Yiğiner'in 12 kişilik yönetim kurulu listesinde yer alarak yönetim kurulu üyeliğine seçilmiştir.
  • Esnafın Gururu: Ahmet Tural'ın TŞOF yönetiminde bir kez daha Isparta'yı temsil edecek olması, Isparta esnaf camiasını gururlandırmış ve sevinçle karşılanmıştır.

Ahmet Tural: "İlimizi ve Bölgemizi En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz"

Seçimin ardından açıklamalarda bulunan TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tural, üstlendikleri görevin bölgesel ve ulusal sorumluluğuna dikkat çekmiştir:
  • Önemli Bir Görev: Hem Isparta hem de bölge açısından çok önemli bir seçimi geride bıraktıklarını ifade eden Tural, Türkiye genelinde federasyon nezdinde temsiliyete devam edeceklerini belirtmiştir.
  • Teşekkür Mesajı: Genel başkanın teveccühü ve genel kurul üyelerinin desteğiyle yönetim kuruluna seçildiğini ifade etmiştir.
  • Hayırlı Olsun Dileği: Seçim sonuçlarının öncelikle Isparta'daki şoför esnafına ve ardından tüm Türkiye'deki esnaf ve nakliyecilere hayırlı olmasını dilemiştir.

656 Bin Üyeli Dev Teşkilat

TŞOF, bünyesindeki devasa üye ve oda yapısıyla Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri konumunda bulunmaktadır. Genel kurula dair paylaşılan veriler teşkilatın büyüklüğünü gözler önüne sermektedir:
  • Oda ve Delege Sayısı: Federasyon çatısı altında Türkiye genelinde şoförler odasına bağlı tam 701 oda ve bu odaları temsil eden 5 bin 600 delege yer almaktadır.
  • Devasa Üye Ağı: Toplamda 656 binden fazla üyesi bulunan TŞOF, şoför esnafının haklarını koruma noktasında en üst mesleki kuruluşlardan biri olarak faaliyet göstermektedir.
  • Tural’ın Tecrübesi: Yönetim kuruluna giren Ahmet Tural, geçmiş dönemlerde da Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yönetiminde yer almış ve federasyonun başkan vekilliği görevini yürütmüştür.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
REKLAMLAR