isparta-oto-ekspertiz
 Isparta’da hastane odalarına bağışçıların ismi verildi
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

  - Isparta’da hastane odalarına bağışçıların ismi verildi  
  - Isparta SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne Çakır  Ailesinden anlamlı bağış  


Isparta SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Çakır Ailesi fertlerinin yaptığı bağış sonrasında isimleri odalarda ölümsüzleştirilirken, hastane yönetimi tarafından düzenlenen törenle plaket takdimi yapıldı.  
  Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne bağışta bulunarak 2 hasta odasını tefrişat yaptıran Çakır Ailesi fertlerinin isimleri, Kardiyoloji Servisi’ndeki odalara verildi. Hastanedeki odalardan birine İrem Çakır, diğerine ise Ayşe Erdoğan adı verildi.
  Bağışçılara plaket
  SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Taylan Oksay, Başmüdür Mehmet Uygur, Müdür Yardımcısı Erdoğan Taşçıoğlu ve Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Münire Çakır’ın katılımı ile düzenlenen programla bağışçı aileye plaketleri takdim edildi.
  Kendilerine, hastaneye bağışta bulunma fırsatını sağladıkları için hastane idaresine teşekkür eden Çakır Ailesi, hastanelere yapılan bağışların çok önemli olduğunun altını çizdi.
  Hastane yönetiminden teşekkür
  SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne yapılan bağışlar ile hasta odalarının tefrişat yapıldığını belirten Hastane Başmüdürü Mehmet Uygur, hastalara en rahat ortamda hizmet verdiklerini söyledi.
  Bağışların sevindirici olduğunu dile getiren Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Taylan Oksay,  tefrişat yapılan odalarda nice hastaların şifaya kavuşması temennisinde bulundu.


  ISPARTA (İHA) 




Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.