isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta Belediye Meclisi'nden Gül İki'ye Destek!
ISPARTA
G.Tarihi: 10.09.2016 10:28
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
GÜL İKİ SANAYİ SİTESİ UYGULAMA İMAR PLANI ONAYLANDI

Gül İki Küçük Sanayi Sitesi projesinin uygulanacağı alana ilişkin çalışmalar tamamlandı. Proje son şeklinin verilme sinin ardından Belediye Meclis gündemine gelen konu Belediye Meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi

Isparta’nın modernsanayisi olacak Gül İki Sanayi Sitesi projesine son şekli verildi. Gül İki Küçük Sanayi Sitesinin yapılacağı araziye ilişkin imar revizyonu Belediye Meclisinde görüşüldü. Belediye Meclisi Gül İki Küçük Sanayi Sitesi yapılacak alandaki revizyon kararı alınan bölge için hazırlanan 1/5000 nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar palanlarını inceleyerek onayladı. Böylece Isparta modern sanayi sitesi projesine bir adım daha yaklaşmış oldu. Meclis gündemine alınan konu ilgili komisyon raporunun okunmasının ardından Ak Parti ve MHP’li meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Gül İki Küçük sanayi sitesinin yapılacağı alan için revizyon kararı alınarak hazırlanan 1/5000 nazım ve 1/1000 uygulama imar planlarının incelenerek onanması teklifi belediye meclisinde görüşüldü.
Pazartesi günü meclis günde-mine gelen rapor hazırlanması için İmar Komisyonuna sevk edilen konu ile ilgili ilk olarak
komisyon raporu okundu. İmar komisyonu tarafından hazırlanan rapora “Gül iki Küçük Sanayi Sitesinin 17.10.2014 tarihinde küçük sanayi sitesi yapılması için revizyon kararı alınan alan için hazırlanan toplam 128 ha. Alanda yenilenen küçük sanayi sitesi ve modüler sistemde, yeniden düzenlenen 1/5000 nazım ve 1/1000 Uygulama imar planlarının onaylanması komisyonumuzca uygun bulunmuştur” denildi. Komisyon raporu Ak Parti ve MHP’li meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

ESNAFTAN BELEDİYE MECLİSİNE TEŞEKKÜR
Gül İki Sanayi Sitesi kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı “şehrimize yeni bir vizyon kazandıracak sanayi sitesi projesine verdikleri destek nedeniyle başta Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya günaydın olmak üzere, bele-diye meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. Ülkemizin birlik ve bera-berliğe en fazla ihtiyaç duyduğu bu günlerde her platformda bu şekilde ortak hareket edilmesi sevindirici oluyor” dedi.

MODERN SANAYİ PROJESİ
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile geçtiğimiz günlerde görüşen Gül İki Sanayi Sitesi kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı “Gül iki sanayi sitesi projesinde yapılan düzenleme ile son şekli verildi. Belediye Başkanımız şehir plancıları tarafından çizilen projeyi inceledi. Proje Türkiye’nin en mo-dern sanayi sitesi olmaya aday.
25 ve 30 metrelik yollar, yeşil alanlar içeriyor. Şimdi biz elimizdı ki arsa miktarını birinci etabın yapılacağı alanda artırarak inşaat için kazma vurmayı hedefliyoruz. Şehir içinde kalan sanayi siteleri
nin şehir dışına taşınması konusu zaten hükümet programında da yer alıyor. Biz Sayın Valimiz Şeh mus Günaydın ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Süreyya Sadi Bilgiç'len, Sanayi Bu kanlığından kredi alınması için destek istiyoruz” diye konuştu.

Gülses

ısparta haber

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.