isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
​IPARD II Birinci Çağrı Tanıtım Faaliyetleri Başladı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
IPARD II Birinci Çağrı Tanıtım Faaliyetleri Başladı
 
Bakanlığımızın ilgili kuruluşu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Isparta İl Koordinatörlüğü “IPARD II Birinci Başvuru Çağrı İlanı” nın tanıtım faaliyetlerine Yalvaç İlçesinde başladı.
Yalvaç Öğretmenevinde 28.12.2015 tarihinde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıya; Yalvaç Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl ÜÇER, İl Müdürümüz Cenk ŞÖLEN, TKDK İl Koordinatörü Doç. Dr. Süleyman GÜLCÜ, ilgili kurum amirleri, köy muhtarları ve çok sayıda üreticimiz katılmıştır.
Toplantıda Koordinatörlük aracılığıyla gerçekleştirilen projeler hakkında bilgiler veren TKDK İl Koordinatörü Doç. Dr. Süleyman GÜLCÜ; bugüne kadar İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüzle sürekli görüştüklerini ve her türlü desteğinden dolayı kendilerine teşekkürlerini ettiklerini söyledi.
İl Müdürümüz Cenk ŞÖLEN, IPARD’ ın ilimiz kalkınmasında öneminden bahsederek, 2013-2014-2015 yılları bütçesine denk IPARD II Birinci Çağrı bütçesinden yatırımcılarımızın azami derecede pay alması gerektiğini vurguladı.
Toplantıda daha sonra IPARD II Birinci Başvuru Çağrı ilanı kapsamında olan yatırımlar ve hibe miktarları, proje hazırlama-sunma ve faydalanıcıların bu süreçte dikkat etmeleri gereken hususlar ile ilgili sunum yapıldı.
Sunum sonrasında soru cevap kısmına geçildi ve vatandaşlarımızdan gelen sorulara cevap verildikten sonra tanıtım toplantısı sona erdi. Organizasyon heyeti ilgiden oldukça memnun kaldıklarını, tanıtım programlarının diğer ilçelerimizde, yapılan program çerçevesinde devam edeceğini ifade ettiler.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.