isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
İlyas Can, eline yüzüne bulaştırdı !
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Isparta’da büyük tartışmalara neden olan okul birleştirmelerine Milli Eğitim Bakanlığı Genel Müdürlüğü tarafından veto geldi. Genel Müdürlük’ten İl Mill Eğitim Müdürlüğü’ne 23 Temmuz 2014 tarihinde gönderilen yazıda bazı okulların birleştirilemeyeceği belirtildi.

VELİLERDEN SAKLANDIĞI İDDİA EDİLDİ

Gönderilen iptal yazısının ise kurumun internet sitesinde yayınlanmadığı ayrıca basın yolu ile duyurulmadığı, böylece Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından alınan kararın  kamuoyundan ve velilerden saklandığı iddia edildi.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAK

Taşımalar için ayrılan 2 milyon TL’nin yeni okul yapımında kullanılacağı ve  ayrıca konu ile ilgili hukuki sürecin başlatılacağı da öğrenilen bilgiler arasında.

İŞTE SAKLANDIĞI İDDİA EDİLEN O YAZI:

“İliniz Merkezinde,bulunan 4 Ticaret Meslek Lisesinden Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Isparta Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu. Lisesine öğrenci talebinin azalması nedeniyle Gürkan Meslekiye Teknik Anadolu Lisesinin, Isparta Gül Şehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Isparta Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin de Isparta İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birleştirilmesi teklifine ilişkin ilgi yazı ve ekleri incelenmiştir.

2014 Ortaöğretim Kuramlarına Geçiş Uygulaması tercih listeleri ve kontenjan sayıları ilan edildiğinden, söz konusu okulların 2014-2015 eğitim-öğretim yılında birleştirilmeleri mümkün görülmemektedir.

Ancak, söz konusu okulların birleştirilmeleri ile ilgili Valilik teklifinin yenilenmesi durumunda, konu 2015-2016 eğitim-öğretim yılında yeniden değerlendirilecektir.”

 

2015-2016 eğitim-öğretim yılında yeniden değerlendirilecektir.”

belge

 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.