isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
'Göze göz Dişe Diş Mücadele İçin Aday Adayıyım'
ISPARTA
G.Tarihi: 09.03.2015 22:09
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

CHP Isparta Milletvekili Aday adayı Avukat Eyüp Ersoy aday adaylığı açıklamasında “Ben maaş için aday adayı değilim. AKP ile dişe diş göze göz mücadele etmek için aday adayıyım. Onların boğazlarına durmak için aday adayıyım. Dişlerini kıracak demir leblebi olmak için aday adayıyım ” dedi.

CHP’den Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan avukat Eyüp Ersoy partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında “CHP, emekten, özgürlükten, eşitlik yana halkçı bir partidir. Türkiye’nin aydınlık yüzüdür. Ülkemiz karanlık bir dönemden geçmektedir. Bu karanlığı birlikte bertaraf edeceğiz. Bu yobazları, haramzadeleri sırtımızdan birlikte atacağız. Fakat bunu söylemek yetmiyor. Tüm partililerimize söylüyoruz eşlerimizi, çocuklarımızı bu mücadeleye katamazsak, zayıf kalırız. Sizlerden ricamız tüm aile fertlerimizle bu mücadele içerisinde yer alalım. Ben inanıyorum ki biz Isparta’da birinci parti olmaya adayız. AK Parti kan kaybediyor. 2 milletvekili bizimdir” diye konuştu.

‘AKP’YE KARŞI GÜÇLER BİRLEŞMELİ’

Toplumun giderek yoksullaştığını belirten Avukat Eyüp Ersoy açıklamasında “Orta sınıf hızla yoksullaşıyor. Milyonlarca işsiz vatandaşımız kaderine terk edilmiş durumda. Emeklilerimiz kötü durumda. Doğalgaz, elektriği ödeyemiyor. Bunun için halka inip insanlara CHP’nin projelerini anlatırsak başarılı olacağımıza inanıyoruz. Olumsuz şartlarda 7 Haziran genel seçimlerine gidiyoruz. AKP’ye karşı tüm güçler sokakta ve seçimde güçlerini CHP’de birleştirerek, bu iktidarı alaşağı edebilmek için birlikte hareket etmelidir. Haziran seçimlerinde partimiz tüm muhalefet güçlerini birleştirerek yönünü sola döndürecektir. Bunu başararak iktidar olacağız” ifadelerini kullandı.

GEZİ DİRENİŞİNİN ADAYI

Isparta’ya hizmet etmek için aday adayı olduğunu belirten Ersoy “Geçlerimizin geleceklerini teminat altına alabilmek ve eğitim sorunlarının çözümü noktasında projeleri ortaya koymak için aday adayıyım. Kadınlarımızın hak ettikleri yaşam standartlarını yükseltebilmek ve emeklerinin karşılığını alabilmeleri konusunda mücadele edebilmek adına aday adayıyım. Devrimci ve demokratlar adına 1968, 70 ve 80 sonrası kayıp kuşaklar adına, gezi direnişindeki insanlar, kaybettiğimiz fidanlar ve şehitlerimiz, ezilenler için aday adayıyım. Güzel memleketimiz Isparta’ya hizmet etmek için aday adayıyım” dedi.

MAAŞ İÇİN ADAY OLMADIM

Milletvekili olması halinde meclisinde demir leblebisi olacağını bildiren Eyüp Ersoy, “29 Mart’tan sonra seçim ne olursa olsun seçilecek arkadaşlarla birlikte küsmeden, yılmadan partimizin en iyi sonucu alabilmesi için çalışacağım. Aday adaylarımızdan Vedat bey konuşmasında bir danışmanım Ispartalı olacak demişti. Biz de aynı sözü veriyoruz. Orda da durmuyoruz. Milletvekili olursak Isparta’da bir büromuz devamlı açık olacak, Ankara’ya gitmeden bize ulaşabileceksiniz. Ben maaş için aday adayı değilim. AKP ile dişe diş göze göz mücadele etmek için aday adayıyım. Onların boğazlarına durmak için aday adayıyım. Dişlerini kıracak demir leblebi olmak için aday adayıyım” dedi

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.