isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Erdoğan'ın oteline baskında çarpıcı detaylar
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Erdoğan'ın oteline baskında çarpıcı detaylar

Darbe girişiminin olduğu gece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele yapılan saldırıyla ilgili önemli ayrıntı ortaya çıktı.


Erdoğan'ın oteline baskında çarpıcı detaylar
 

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki bir grup askerin geçen cuma gecesi yaptıkları darbe girişiminin en dikkat çeken noktalarından birisi Marmaris olmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilçede tatilini geçirdiği önceden belirleyen darbeci askerler, helikopterlerle ilçeye gelmişti. Çevreye ateş edip bomba atan darbeci askerlerle polis arasında çatışma çıktı.

KARADAN ROKETATAR

 Helikopter, Cumhurbaşkanı'nın orada kaldığını düşünerek Casa de Maris Oteli'nin önüne gelip, uzun süre yere ateş etti. İçmeler ana yolu ile sahil arasındaki Turban Kavşağı'ndan helikoptere roketatar atıldı, ancak isabet etmedi.

Çatışmada, biri Cumhurbaşkanlığı koruması, diğeri Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 2 polis memuru şehit oldu. Bölgeden uzaklaşan helikopterlerden 2'si Marmaris'te, 1'i de İzmir'de bulundu. Saldırıya katılan askerlerin yakalanması için de operasyonlar başlatıldı.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.