isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ENGELLİLER’DEN ISPARTA DAVRAZSPOR’A DESTEK
ISPARTA
G.Tarihi: 09.09.2016 01:44
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Atatürk Stadyumunda Alanyaspor ile yaptığı hazırlık maçıyla sezonu açan Isparta Davrazspor’u engelliler de yalnız bırakmadı. Engelli vatandaşlar tekerlekli san-dalyeleri ile stadyumdaki kendilerine ayrılan bölüme geçerek maçı takip ettiler.
İlimizi Bölgesel Amatör Liginde temsil edecek olan IspartaDavrazspor, 2016 - 2017 Sezonu açılış maçında SüperLig takımlarından Alanyaspor ile karşılaştı. Yeşil -Pembeiiler sahadan 3 - 1 gibi net bir skorla ayrılarak gelecek için taraftarlarına umut verdi. Isparta’nın yıllardır özlemini duyduğu spor ve futbola ‘Yeniden’ merhaba denildi. Isparta Davrazspor, yeni sezonun açılışını geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirdi. Isparta Atatürk Stadyumunda saat 18.00’de başlayan hazırlık maçında ise Alanyaspor ile hazırlık maçı yapıldı. Vali Şehmus Günaydın ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’in büyük gayret ve destekleriyle şehrin profesyonel bir takıma kavuşması noktasında önemli bir noktaya gelindi. Vali Günaydın ve Milletvekili Bilgiç’in girişimleriyle yeni ve güçlü bir yönetimin oluşturulduğu Isparta Davrazspor, yapılan transferlerle ve oluşturulan yeni teknik kadrosuyla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 25 Eylül’de başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig (BAL)’inde mücadele edecek olan Yeşil - Pembeliler, geçtiğimiz Pazar günü 2016 - 2017 Futbol Sezonunu Atatürk Stadında yaptığı hazırlık maçıyla açtı.

ENGELLİLER’DEN ISPARTA DAVRAZSPOR’A DESTEK
Maçı Valisinden Milletvekiline, Belediye Başkanından diğer protokol üyelerine kadar yaklaşık 5 bin dolayında kişi izlerken, engelli vatandaşlar da büyük bir özveri örneği göstererek tekerlekli sandalyeleri ile Stadyuma gelip takımlarına desteklerini ortaya koydular.

ENGELLİLER, TAKIMLARINI 90 DAKİKA BOYUNCA DESTEKLEDİ
Maç için Pazar günü maçın başlama saatinden yarım saat önce Stadyuma gelerek Stadyumun kapalı tribünlerin önünde engelliler için oluşturulan ve takım yedek kulübesinin sol tarafındaki Engelliler Kulübesindeki yerlerini aldılar. Yaklaşık 10 engelli vatandaş maç boyunca tekerlekli sandalyelerinde maçı izleyerek zaman zaman takımlarına tezahüratta bulundular.

ENGELLİLER;“BİZE BU KULÜBEYİ YAPTIRAN MÜDÜRÜMÜZE TEŞEKKÜR EDERİZ”
Ispartalı olarak futbolu özlediklerini ve o eski günlere tekrar kavuşmak istediklerini ifade eden Engelliler, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada;
“Öncelikle biz engellileri düşünüp böyle bir kulübe yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve Müdürü Murat Gevrek’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çünkü, bizde engelli de olsak sporseveriz ve memleketimizin takımını desteklemek istiyoruz. Yazın güneşten, kışın yağmurdan bizi koruyacak bu kulübeyi yaptıkları için sayın Müdürümüze minnettarız.

“O ESKİ FUTBOL COŞKUSUNUN GERİ GELMESİNİ İSTİYORUZ”
Evet, yıllar önce Ispartaspor profesyonel liglerde oynuyordu ve bu stadyum tıklım tıklım doluyordu. O günlerde büyük bir coşku ve futbol resitali vardı. Ancak, takımımız daha sonra amatör kümeye kadar düşünce bu coşku bitti gitti. Şimdi ise, sayın Valimiz, sayın Milletvekilimiz ve sayın Belediye Başkanımızın girişimleriyle yeni bir oluşum meydana geldi ve yepyeni bir takım oluşturuldu.

“TAKIMIMIZI LİG BOYUNCA BURADAN İZLEYECEĞİZ”
Şuanda bu takımımız 2016 - 2017 Futbol Sezonunun açılış maçında Alanyaspor ile karşılaşıyor. Bizde bu maçı izlemek ve takımımıza destek vermek üzere buraya geldik. Bundan sonra da gelerek takımımızın ligdeki maçlarını da buradan takip edeceğiz. Futboia olan özlem artık bitsin ve o eski yıllardaki coş¬kuya geri dönelim istiyoruz. Tüm emeği geçenlere teşekkürler” dediler.

ISPARTA HABER

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR