isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Emniyet Isparta ve Burdur'da Seri Katil Alarmı Verdi
ISPARTA
G.Tarihi: 09.06.2016 16:58
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Seri katil Atalay Filiz'e benzeyen bir kişinin Burdur'a geldiği ihbarı üzerine polis alarma geçti. Şehirde giriş ve çıkış yolları kapatıldı.

 

İşlediği cinayetler ile Türkiye'nin gündemine oturan ve seri katil olduğu iddia edilen Atalay Filiz'e benzeyen bir kişinin Burdur'a gelen bir otomobile otostop yaparak bindiği ihbarı üzerine Burdur polisi alarma geçti.

SERİ KATİL İHBARI

İl Emniyet Müdürlüğü'nü arayan bir kişi, Isparta-Burdur Karayolu Gümüşgün yol ayrımında otostop yaparak karayolunda seyreden beyaz renkteki ticari araca binen kişinin seri katil olduğu iddia edilen Atalay Filiz'e benzediğini bildirdi.

 

GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR KAPATILDI

Otomobilin Burdur-Antalya karayolunu kullanarak Burdur istikametine gittiği ihbarı üzerine polis ekipleri Burdur'un giriş ve çıkışlarını kapattı.

KİMLİK KONTROLÜ YAPILDI

Polis Bölge Trafik Müdürlüğü önü, Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı ve Antalyakavşağında tedbir alarak gelen araçlarda kimlik kontrolü ve incelemelerde bulundu.

OLUMSUZLUĞA RASTLANMADI

Yaklaşık 1,5 saat süren uygulama sonrası herhangi bir olumsuzluğa rastlamayan polisekipleri normale döndü.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.