Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri 12-16 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya Cam Piramit’te gerçekleştirilecek.
12-16 Kasım 2014 tarihlerinde Antalyalı tüketiciler ve turistler yurdumuzun dört bir yanından getirilen yöresel ürünlerle buluşup tanışacak. Eğirdir Belediyesi ise, her zaman olduğu gibi yine tanıtım atağında.
Ziraat Ajansı’nın organizasyonu ve KırsalDer’in katkılarıyla; “Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri, Kültür ve Sanat Etkinlikleri” projesi çerçevesinde gerçekleştirilecek olan etkinliklerde yöre halkımız ve bölgeye ziyarete gelen turistler 11:00-22:00 saatleri arasında ziyaret edebilecekler, etkinlik alanındaki stantlarda tanıtılan yöresel ürünlerden tadarak ve ya deneyerek satın alabilecekler.
Girişin ücretsiz olduğu etkinlik alnında yurdumuzun dört bir yanından getirilen yöresel gıdalar ve el işleri ziyaretçilerin beğenisine sunularak yöreden yöreye kültür akışı sağlanacak.
Fuarın ilk gününde TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Eğirdir Belediyesi standını ziyaret edenler arasında yerini aldı.