isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Burdur!da
ISPARTA
G.Tarihi: 28.08.2016 22:12
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU BURDUR’DA


Kılıçdaroğlu'na Meşaleli Karşılama
Burdur şehir merkezine girişteki Organize Sanayi Bölgesi önünde partililer tarafından meşalelerle karşılandı.

Kılıçdaroğlu'na Meşaleli Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ‘Eğitim Çalıştayı’na katılmak üzere Budur’a geldi. SESADER (Sosyal Ekonomik Siyasal Araştırmalar Derneği) in düzenlediği ve Burdur Belediyesinin desteklediği eğitim çalıştayı Grand Özeren Otel’de başladı.

İKTİDARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İl Yönetiminin   yer aldığı karşılama töreninde konuşan Genel Başkan Kılıçdaroğlu "Bir şeyden emin olmanızı istiyorum. Hangi koşullarda olursa olsun, tek amacım bu ülkenin çıkarları, bu ülkenin menfaatidir. Bu ülkenin insanları için çalışacağız. Emin olmanızı isterim. Sağ olun çok teşekkür ederim. Hocalarımızla eğitimi görüşeceğiz, çocuklarımıza çağdaş bir uygarlık içinde eğitim vermek istiyoruz. Hedef çağdaş uygarlık onu yakalamak istiyoruz. Sanki iktidardaymışız gibi çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Yeter ki ülkemizi Mustafa Kemal’in söylediği gibi çağdaş uygarlığa taşıyalım" dedi.

OLAĞANÜSTÜ EMNİYET TEDBİRLERİ

Kılıçdaroğlu’na Artvin Şafşat’ta düzenlenen silahlı saldırı sonucunda Emniyet yetkililerinin aldığı önlemler dikkat çekti. Burdur’a giriş yapmasından Grand Özeren Otele kadar olan bölümde olağanüstü önlemler alan emniyet yetkileri adeta kuş uçurtmayıp, etten duvar ördü.

ÇALIŞTAY BASINA KAPALI DEVAM EDİYOR

CHP Kurmaylarının da yer aldığı çalıştay basına kapalı olarak devam etti. Çalıştaya SESADER Başkanı ve üyeleri ile CHP Kurmaylarından  Gamze Taşcıer Sevda Erdam, Özkan Yıldız, Yasemin Öney Cankurtaran, İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş, bölge CHP temsilcilerinin yanı sıra Burdur parti meclis üyeleri de katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir şeyden emin olmanızı istiyorum. Tek amacım bu ülkenin çıkarları, bu ülkenin menfaatidir. Bu ülkenin insanları için çalışacağız . Bir şeyden emin olmanızı istiyorum. Hangi koşullarda olursa olsun, tek amacım bu ülkenin çıkarları, bu ülkenin menfaatidir. Bu ülkenin insanları için çalışacağız. Emin olmanızı isterim. Sağ olun çok teşekkür ederim. Hocalarımızla eğitimi görüşeceğiz, çocuklarımıza çağdaş bir uygarlık içinde eğitim vermek istiyoruz. Hedef çağdaş uygarlık onu yakalamak istiyoruz. Sanki iktidardaymışız gibi çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Yeter ki ülkemizi Mustafa Kemal’in söylediği gibi çağdaş uygarlığa taşıyalım" ifadelerini kullandı.


ANA MUHALEFET PARTİSİ GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU BURDUR’DA
ANA MUHALEFET PARTİSİ GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU BURDUR’DA
ANA MUHALEFET PARTİSİ GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU BURDUR’DA
ANA MUHALEFET PARTİSİ GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU BURDUR’DA
ANA MUHALEFET PARTİSİ GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU BURDUR’DA



ISPARTA HABER  BURDUR HABER
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.