isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
BEDRE PLAJI VE PTT KAMP ALANI TURİZME KAZANDIRILACAK
ISPARTA
G.Tarihi: 25.07.2015 12:54
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Şarkikaraağaç Kaymakamı iken Kızıldağ'ın varlığını fırsata çevirip turizme yönelik önemli çalışmalara imza atan ve milli parkı modern hizmet noktasına döndüren Abdullah Akdaş, Eğirdir'de işlere hızlı başladı. Eğirdir'in Türkiye'nin hatta dünyanın önemli turizm merkezlerinden birisi olduğunu belirten Kaymakam Akdaş, ilk etapta Bedre Koyu ve göl kenarında atıl kalan PTT kampı için kolları sıvadı.

Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, geçen yaz bakımsızlık nedeniyle birçok kişinin geri döndüğü ve halkın tepki gösterdiği Bedre Koyu'nun Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne tahsisi için Milli Emlak Müdürlüğü ile yazışmalara başladıklarını söyledi. Bu konuda kısa zamanda netice alacaklarını umduklarını belirten Akdaş, "Barla güzergahı üzerindeki Bedre Koyu'nun Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından işletilmesi için yazışmalara başladık. Bu alanın bize tahsisi yapılmadan önce turizm sezonu içerisinde olmamız dolayısıyla burada çalışmalara başladık. Birliğimiz elamanlarını bu bölgede temizlik ve bakım çalışmaları için sevk ettik. 2-3 ay içinde buranın çehresi değişecektir. Bedre Koyu'nun düzene oturduktan sonra özel sektöre emanet edilmesinden yanayız. Biz potansiyeli ortaya çıkarır, özel sektör işletir. Doğrusu da budur" dedi.

Eğirdir Kaymakamı Akdaş, Orman Genel Müdürlüğü mülkiyetindeki PTT kampıyla ilgili de yazışma yaptıklarını anlattı. Buranın da atıl durumda olduğunu kaydeden Akdaş, "bu alanın da Orman'dan tahsisindan sonra turizme kazandırılmasını amaçlıyoruz. Burası Eğirdirimize yakışır bir mekan haline gelecektir" diye sözlerini tamamladı.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.