isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Askeri Birliklerin Taşınması Isparta Ekonomisine Zarar Verir
ISPARTA
G.Tarihi: 29.08.2016 13:34
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Askeri Birliklerin Taşınması Isparta Ekonomisine Zarar Verir

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Askeri birliklerin Isparta’dan taşınması bir durumun söz konusu olması durumunda kent ekonomisinin büyük zarar göreceğini söyledi.

Askeri Birliklerin Taşınması Isparta Ekonomisine Zarar Verir

  CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, bir dizi temasın ardından CHP Isparta İl Başkanlığı’nda gündemdeki konularla ilgili olarak basına bir açıklama yaptı.

CHP’li Cankurtaran, açıklamasında AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı’nın Isparta’daki Askeri birliklerin Afyonkarahisar’a taşınabileceği yönündeki açıklamaları hatırlatarak 2015 itibariyle 421 bin civarında nüfusu olan Isparta’nın ekonomik gerekçelerle son yıllarda nüfus kaybettiğini ve bu nedenle 4 olan vekil sayısının 3’e düştüğünü belirtti.

 

Cankurtaran, “Isparta’daki bir askeri tugayın Afyonkarahisar’a taşınacağı iddiaları kentte tedirginlik yaratmış durumda. Isparta bir öğrenci ve asker şehri ve esnaf açısından bu iki unsur da çok önemli. Askeri birliklerin Isparta’dan taşınması şehrin ekonomisinde olumsuz tesir yaratabilir. Ülkemizin kendi kendine yetebilen nadir şehirlerinden biri olan Isparta’nın ekonomisini geriletecek, nüfus kaybını hızlandıracak bu plan bir kez daha gözden geçirilmeli” diyerek sözlerini tamamladı.

kaynak: demokrat

ISPARTA HABER

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.