Ak Parti Yönetiminde Bayramlaşma

Ak Parti Yönetiminde Bayramlaşma
ISPARTA
G.Tarihi: 05.10.2014 23:52
812 Okunma
0
Ak Parti İl ve İlçe yönetiminleri, Milletvekilleri , Kadın ve Gençlik kollarının katılımı ile gerçekleştirilen bayramlaşma toplantısına katılım oldukça yoğundu.
Belediye Meclis üylerininde katıldığı toplantıda İl Başkanı Osman Zabun, Teşkilatlanma ve parti içi kongre süreçlerine değindi.

Daha kapsamlı bir teşkilat yapısını oluşturma gayreti içinde olduklarını, teşkilat kadrolarının, zaten bir şeçim teşkilatı olduğunu belirterek yapılacak olan değişiklikler için önümüzdeki haftayı işaret etti.
Yapılan Yerel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Zabun, yapılan bu seçimlerin önümüzdeki sürecin temeli olacağını ve bu anlamda da hazirandaki seçimlerin hazırlıklarının yogun bir şekilde devam edeceğini belirterek Kurban Bayramının Milletimize ve Tüm İnsanlığa barış huzur ve sağlık getirmesini temenni ederek konuşmalarına son verdi



MİLLETVEKİLİ ÖZEL:HERKESİN ORTAK BENİMSEYECEĞİ BİR İL BAŞKANI SEÇECEĞİZ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
REKLAMLAR