isparta-ozel-guvenlikisparta-oto-ekspertiz
Yine Isparta Belediyesi Adıyla Dolandırmaya Kalktılar
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 13.11.2015 19:35
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporu
Yine Isparta Belediyesi Adıyla Dolandırmaya Kalktılar !

Isparta Belediyesi'nden vatandaşlara uyarı yayınlandı.

KAMUOYUNA DUYURU
 
            Geçmiş tarihlerde iş adamlarımızı arayarak, gerek Sayın Belediye Başkanımız gerekse de Başkan Yardımcılarımızın adını kullanarak dolandırıcılık yapan kişi veya kişilerin bu yöntemi tekrar kullanmaya başladığı haber alınmıştır.
            0 554 236 66 32 numaralı telefondan bugün bazı işadamlarımızı arayarak, Isparta Belediyesi adı altında "fakir öğrencilere yardım edeceğiz" bahanesi ile para isteyen dolandırıcılar vardır.
            Isparta Belediyesi olarak bugüne kadar hiçbir iş adamımızdan, vatandaşımızdan herhangi bir ad altında para istenmemiştir. Bundan sonra da istenmeyecektir. Belediyemizin adını kullanarak para talep eden kişi ve kişilere kesinlikle itibar edilmemeli.
            Belediyemizin adını kullanarak dolandırıcılık yapanlar hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur.
 
ISPARTA BELEDİYE BAŞKANLIĞI





 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.