isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA BÖCÜZADE EL DEĞİŞTİRDİ İŞTE YENİ İŞLETMECİLERi
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 21.11.2015 03:00
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta’nın güvenilir ve başarılı girişimcileri Bülent Türker ve Ziya Eroğlu, Böcüzade Düğün Salonlarını devraldı. Tüm yemekli ve yemeksiz organizasyonlara ev sahipliği yapan Bözücade, düğüncülere hazırladığı kış paketiyle uygun bir fırsat sunuyor.

Düğün ve diğer özel organizasyonların vazgeçilmez adres¬lerinden birisi olan Bözücade Düğün Salonları el değiştirdi. Isparta’da uzun yıllardır yumurtacılık sektöründe faaliyet gösteren Ziya Eroğlu gıda sektöründe hizmet veren Bü¬lent Türker, Böcüzade Düğün Salonları'nı devraldı. Böcüzade, yeni konsepti ve yenilenen yüzüyle bundan böyle
tüm yemekli, yemeksiz özel organizasyonlarınıza ev sahipliği yapmaya devam edecek.

3 SALONLU BİR ORGANİZASYON ÜSSÜ 

Toplamda 12 bin metrekare alanı bulunan Böcüzade'de 2'si açık, 1 'i de kapalı olmak üzere toplam 3 salon bulunuyor. Aynı anda 3 düğün ve diğer organizasyonlara ev sahipliği yapabilen Böcüzade Düğün Salonları, açık alanda 1000'er ve kapalıda 800 olmak üzere toplamda 2800 kişiyi aynı anda konuk edebiliyor.

YENİLİKLER GELİYOR 

Öte yandan Böcüzade'nin yeni işletmecileri sezon öncesi salonda yenilikler uygulayacak. A'dan Z'ye yenilenecek olan Böcüzade'ye eksikliği hissedilen bir mescit de yapılacak. Ayrıca ısıtma ve soğutma sistemleri de daha modern hale getirilecek. Böcüzade işletmecileri Bülent Türker ve Ziya Eroğlu, düğün ve diğer organizasyonların yanında yaz dönemine de özel olarak hazırlanıyor.

Böcüzade yaz döneminde çay bahçesi olarak da farklı bir konseptle hizmet verecek. Buraya ayrıca bir oyun parkı da yapılacak.

KIŞ KAMPANYASI

Diğer taraftan yılda en az 200 organizasyon ve düğüne ev sahipliği yapan Bözücade, kış döneminde düğün yapacak çiftlere de özel bir kampanya hazırladı. Kış Paketi ismiyle verilecek hizmette müzik, kamera, pasta, fotoğraf ve servis hizmeti çok uygun fiyata sunuluyor.

ERKEN REZERVASYON FIRSATI

Bözücade Düğün Salonları, 2016 yaz dönemi için de şimdiden erken rezervasyon fırsatlarını hazırladı. Dünya evine en mutlu günlerinde sorunsuz girmek isteyenleri bekleyen Böcüzade'nin yaz dönemi erken rezervasyon paketleri de oldukça dikkat çekici.

Rezervasyon : 0532 475 23 75


Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.