isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta Birinciliği Kimseye Kaptırmamakta Kararlı
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 23.01.2016 11:04
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
 

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta'nın Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yaşama endeksinde ilk sırada yer almasını hak ettiğini, yapılacak çalışmalarla birinciliği kimseye kaptırmamakta kararlı olduklarını belirtti.

Başkan Günaydın, yaptığı yazılı açıklamada, TÜİK'in 2015 yılına ilişkin İllerde Yaşam Endeksi'nde Isparta'nın 0,6745 değeriyle ilk sırayı aldığını hatırlattı. Başkanlığı sürecinde her platformda Isparta'nın yaşanabilir iller arasında birinci sıraya yükseleceğini savunduğunu ifade eden Günaydın, bunun için bugüne kadar belli çalışmalar yürüttüklerinin kaydetti.

Günaydın, elde edilen birinciliğin, ileriki süreçte belediye olarak yapacakları, müzeler, yeni otogar, yeşil alanlar, otoparklar zincirinin tamamlanmasıyla taçlandırılacağını vurguladı.

Bu başarıda valilik yatırımlarının da etkili olduğuna değinen Günaydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu unvan Isparta halkına huzur versin diyorum. Isparta'mıza 1 milyon ağaç diktik ve yetiştirdik. Bunlar huzur, temizlik, havadır. Geldiğimizden bu yana Isparta'mızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdik. Isparta'mızı en temiz vilayetler arasına koyduk. Tüm çalışmalarımızı belli bir program ve bilinçle sürdürdük. Her zaman 'Açık ara birinci olacağız' demiştik. Bunun gerçekleşmiş olmasından mutluyum. Çalışıyor, başarıyor, hak ediyoruz. Bundan sonra da aradaki farkı yapacağımız yeni yatırımlar ve çalışmalarla daha da açarak birinciliği kimseye kaptırmamaya kararlıyız."

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.