isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Gökçay Amfi Tiyatro İle ilgili Herşey Bugün Belli Olacak
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 09.10.2015 14:13
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Belediye Meclisinin geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan Ekim ayı ilk toplantısında ele alınan ve İmar Komisyonuna havale edilen; Belediye'nin mülkiyetinde 485 ada 65 parselde bulunan Gökçay mevkii Anfi Tiyatro alanının 10 yıllığına kiralanmasının görüşülmesi maddesi bugün karara bağlanacak.

MERAKLA BEKLENEN KARAR BUGÜN VERİLECEK 

Bu konuda, meclisin Ekim ayı ilk toplantısında Başkan Vekili Nedim Yürekli, söz konusu gündem maddesi ile ilgili daha detaylı araştırma yapılması ve kiralama işlemleri ile
şartları konusunda bilgi verilmesi için konunun İmar Komisyonuna havale edilmesini meclis üyelerinin onayına sundu. Söz konusu madde oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi. Komisyon, 9 Ekim Cuma günü yani bugün saat 14.00'te yapacağı Ekim ayı beşinci ve son oturumuna kadar bu konuda gerekli araştırma ve incelemeyi yaparak hazırladığı raporu mecliste okuyarak meclis üyelerinin onayına sunacak.

ANFİ TİYATRO YAKLAŞIK 3 YILDIR ATIL DURUMDAYDI

Bilindiği gibi; Gökçay Mesirelik alanının üst tarafından bulunan ve 2007 yılında dönemin Belediye Başkanı Hasan Balaman tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli olarak yapılan Anfi tiyatro o yıllarda konser ve festivallerde kullanılmış daha sonra ise kaderine terk edilmişti. Bu nedenle koltuklan kırılan, büyük oranda tahrip edilen Anfı Tiyatro, geçtiğimiz günlerde Belediye tarafından yeniden elden geçirilerek ortaya çıkan olumsuzluklar giderilmişti.

KİRALAMA KARARI NETLEŞİRSE AÇIK HAVA DÜĞÜN SALONU OLARAK KULLANILACAK

Belediye'nin 10 yıllığına kiraya vermeyi kararlaştırdığı ve konuyu meclise getirdiği söz konuşu yerde sosyal ve kültürel aktivitelerin yanı sıra açık hava düğünlerinin de yapılması planlanıyor.


Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.