isparta-ozel-guvenlikisparta-oto-ekspertizisparta-dogus-mutfak
Başkan Günaydın'dan Teröre Lanet
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 18.02.2016 12:06
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporu
ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEK MİMAR YUSUF ZİYA GÜNAYDIN’IN 
‘ANKARA DEVLET MAHALLESİ’NDEKİ BOMBALI SALDIRIYLA’
İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASIDIR

Ülkemiz çok ciddi bir terör saldırısıyla karşı karşıyadır. İnsanlıktan nasibini almamış, insanlıkla yakından uzaktan ilgisi bulunmayan teröristler Ankara’da ve Diyarbakır’da hain yüzlerini bir kere daha göstermişlerdir.

Bu yaşanan terör olayları karşısında milletimiz teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacak, hiçbir terör örgütü ve işbirlikçileri amaçlarına ulaşamayacaktır.

Yaşanan terör olaylarını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.

Bu hain saldırılarda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve aziz vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyor; yaralılara ise acil şifa dileklerimi iletiyorum. 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.