isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Merko AVM 5. Şubesini Açtı
ESNAF HABER
G.Tarihi: 19.09.2015 12:57
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Türkiye'deki sayılı kooperatiflerden biri olan MERKO, Isparta'daki 5. AVM şubesini Anadolu Mahallesi'nde açtı. MERKO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, her mahalleye bir şube açmayı hedeflediklerini bildirdi. Isparta’nın 45 yıllık yerli markası MERKO AVM, şubeleşmeye devam ediyor. Bu kapsamda MERKO, Isparta'daki 5. Şubesini Anadolu Mahallesi'nde Burç Fırını yarımda hizmete açtı. Dün gerçekleştirilen açılışa MERKO AVM Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, yöneticiler ve üyeler ile vatandaşlar katıldı.

Dualarla birlikte kesilen kurdelenin ardından katılımcılar mağazayı gezdiler.

HER MAHALLEYE BİR ŞUBE AÇACAĞIZ

MERKO'nun hedefleri hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, Isparta halkına hizmet etmek için her mahalleye bir şube açmayı düşündüklerini bildirdi. Özdemir, "MERKO, 1970 yılında kuruldu. İkinci şubemizi 2007 yılında açmıştık. Ondan sonra şubeler açılmaya başladı" dedi.

6. ŞUBE KÖY GARAJI'NDA AÇILACAK

Öte yandan MERKO'nun 6.şubesini Davraz Mahallesi'nde Köy Garajı civarında açılacağını müjdeleyen Özdemir, "Şubelerimizi açmaya 2016'da da devam edeceğiz. Ama bunun planı henüz belli olmadı" şeklinde konuştu.

KAR AMACI GÜTMÜYORUZ

Son olarak MERKO'nın Türkiye'den ender yaşayan kooperatiflerden biri odluğunu vurgulayan Hasan Özdemir, 500 üyelerinin bulunduğunu belirterek, "Halka hizmet ediyoruz. Kar amacı söz konusu değil" diye konuştu.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.