isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA EKONOMİ HABERLERİ
Ekonomi
G.Tarihi: 28.11.2014 12:28
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

ISPARTA EKONOMİ HABERLERİ


ISPARTA ESNAF KÖŞESİ

Sevgili okurlar bu haftaki ekonomi haberimizde ısparta'da hem yeni açılan hemde uzun yıllardır bu işi yapan iki firmayı tanıtacağım.

Brincisi kış ayı geliyor ekonomik ayakkabı yada bot almayı düşünüyorsanız ısparta'da yeni açılan ucuzluk ayakkabı dünyasını öneriyoruz hem dayanıklı hemde çok çeşitleriyle bu mağaza dikkatlari üstüne çekiyor.
Gitmek isteyenler için adres : Hastane caddesi inişi nazmi toker ilköğretim okulu  altı boşgelmez apt. altı no:89  Isparta tel 0 544 63 42

Sizler için ucuzluk ayakkabı dünyasından bir kaç kare aldık.


Evet ikinci ekonomi haberimiz ise yiyecek üzerine olacak Isparta olarak su ürünlerini ve balığı çok seviyoruz değilmi ?

Öyleyse taze,temizlenmiş  balık  ve ayaküstü ekmek arası balık yemek isteyenlere hem ekonomik hem de kaliteli bir firma önerimiz olacak neresi mi ?
Isparta'da deneyimini ısparta'da ilk kurulan balıkçı ustalarından alan okyanus balıkçılık diyoruz. Üstelik sizler için aldığınız balıkları temizliyor ve pişiriyor.
Evet şimdi adres zamanı Şube çelebiler mahallesi il sağlık müd. karşısı  merkez adres asri mezarlık altı mahrukatçılar karşısı (gölcük yolu üzeri) tel : 0 536 424 16041 - 0 553 403 07 15  Isparta

''DENİZDEN BABAM ÇIKSA YERİM''




 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.