isparta-ozel-guvenlikisparta-oto-ekspertizisparta-dogus-mutfak
Şampiyona köpek balığı şoku! İşte o anlar
Dünya Haber 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporu

Avustralyalı şampiyon sörfçü Mick Fanning, Dünya Sörf Ligi J-Bay Open finalinde köpekbalığı saldırısına uğradı. Fanning, olaydan yara almadan kurtuldu.

Güney Afrika’daki Jeffreys Körfezi’nde düzenlenen Dünya Sörf Ligi J-Bay Open şampiyonasının finalinde, şampiyon sörfçü Mick Fanning, köpekbalığı saldırısına uğradı.



Final yarışına hazırlandığı sırada arkasında beliren köpekbalığını fark eden Fanning, hemen kaçamak için hamle yaptı. Köpekbalığının kuyruğunun çarpması ile tahtasından düşen Mick Fanning, yumruk ve tekme ile kendisini savunmaya çalıştı. Görevliler tecrübeli sörfçüyü kurtarmak için jetski ve botlarla harekete geçerek, Mick Fanning'i sudan çıkardı. Fanning olaydan yara almadan kurtuldu. Olay sonrası final mücadelesi ertelendi.

 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.