isparta-oto-ekspertiz
TOBB’un Burdur’a Atadığı Danışman Prof. Dr. Adem Korkmaz, Keyik’i Ziyaret Etti.
BURDUR
G.Tarihi: 30.10.2014 20:10
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

TOBB’un Akademik Danışmanlar Eğitimi’nin ardından, Burdur’a Akademik Danışman olarak ise Prof. Dr. Adem Korkmaz atandı. Korkmaz, vakit geçirmeden BUTSO’ya ziyarette bulundu.

Burdur’a TOBB tarafından Akademik Danışman olarak Prof. Dr. Adem Korkmaz atandı. Hem üniversite-iş dünyası işbirliğinin geliştirilmesi, hem de odaların ve borsaların yerel ekonomi ve kalkınma süreçlerine katkı sağlanması maksadıyla, TOBB Yönetim Kurulu kararıyla başlatılan 81 ile 81 akademik danışman projesi çerçevesinde, illerdeki oda ve borsalarımızın tamamının mutabakatıyla belirlenen akademik danışmanların birinci grubunun bilgilendirme toplantıları geçtiğimiz günlerde sona erdi.

BURDUR’A KORKMAZ HOCA ATANDI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Oda ve Borsalara “Danışmanlık” gibi önemli bir konuyu değişik vesilelerle dile getirdiğini, dolayısıyla, TOBB’un bu çık güzel uygulamasını, memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, Burdur’a TOB tarafından danışmanlık yapması için Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın atandığını açıkladı. Keyik; “Önümüzdeki günlerde, Danışmanımızla birlikte Burdur ekonomisi için bir program dahilinde çalışmaya başlayacağız” dedi. Burdur BUTSO Danışmanı Korkmaz, halen Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yapıyor.

KURTULMUŞ’UN BEYİN TAKIMINDAN

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı dönemlerde illerin ekonomik kalkınmalarını arttırmak için kurulan heyette de görev yapan Prof. Dr. Adem Korkmaz, Burdur’un o dönemde ki koordinatörü idi.

Danışman Korkmaz’ın BUTSO ziyaretinde, Meclis Başkanı Feyzi Oktay ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Çeliker de yer aldı.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.