isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Burdur'da öğrenciler otobüs ücretlerini eleştirdi
BURDUR
G.Tarihi: 29.10.2019 00:13
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

BURDUR - Burdur'da bir grup üniversite öğrencisinin otobüs ücretleri eleştirmesi üzerine Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yakın zamanda ücretlerde iyileştirme yapılacağını bildirdi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nden bir grup öğrenci, sosyal medyadan otobüs ücretlerinin yüksek olduğu ve indirim yapılması gerektiği yönünde paylaşımlarda bulundu.

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz de yaptığı yazılı açıklamada, öğrencilerin taleplerini değerlendirdiklerini ve Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetimi ile bu konuda çalışma yaptıklarını bildirdi.

Kooperatif yönetiminden bu konuda özverili bir çalışma yapmalarını ve öğrencilerin ulaşım ücretleri konusundaki sıkıntılarını gidermelerini istediğini aktaran Ercengiz, öğrencilerin eylemini yasal ve demokratik hak olarak değerlendirdi.

Ercengiz, "Hak arayışı konusunda öğrencilerin her zaman yanındayım. Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ile varılan müjdeli kararı yakın zamanda açıklayacağım." ifadelerini kullandı.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.