isparta-oto-ekspertiz
AK GENÇLİK’TEN “KARDEŞLİK BU GÜNLER İÇİN VAR” PROJESİ
BURDUR
G.Tarihi: 24.09.2014 18:36
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Parti Burdur Gençlik Kolları Başkanı İlker Deniz, Burdur’da ev tutan öğrencilerin ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla oluşturulan “Kardeşlik Bu Günler İçin Var Projesi’’ projesini tanıttı.
AK Parti Burdur İl Teşkilatı binasında basın toplantısı düzenleyen AK Parti Burdur Gençlik Kolları Başkanı İlker Deniz, kente gelen öğrenciler için çaba gösteren teşkilatına teşekkür etti.Deniz, “Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları olarak Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin (MAKÜ) kayıt döneminde kayıt yaptırmaya gelen öğrenci kardeşlerimiz için ‘Gurbette Yalnız Değilsin Genç Kardeşim’ sloganıyla sosyal bir proje gerçekleştirdik. Ulaşabildiğimiz tüm kardeşlerimizin kentteki ilk günlerinde yanlarında olduk. Kardeşlerimizin her türlü sıkıntısını çözmek için gençlik kollarımız adeta seferber oldu. Gençlik Kolları olarak kentimize gelen öğrenci kardeşlerimize üniversiteye ulaşımlarından kayıt işlemlerine varıncaya kadar yardımcı olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi. 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı olarak oluşturulan “Kardeşlik Bu Günler İçin Var” projesi hakkında bilgi veren Deniz şunları söyledi:
“Kampanya ile üniversiteye yeni başlayan kardeşlerimizin her türlü eşya, araç, gereç ihtiyacını karşılayarak öğrenci kardeşlerimize katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu kampanya kapsamında evinizde işyerinizde kullanmadığınız mobilya malzemelerini, mutfak gereçlerini ve buna benzer diğer eşyalarınızı ihtiyacı olan öğrenci kardeşlerimizle buluşturmayı hedefliyoruz. Yapacak olduğumuz çalışma siyaset üstü bir çalışmadır. Bundan dolayı duyarlı hemşehrilerimizin kampanyaya destek vereceklerinden hiç kuşku duymuyoruz. Eğitime gönül vermiş, toplumsal sorumluluk ve dayanışma ruhu taşıyan herkesi bu kampanyaya destek vermeye çağırıyoruz.” 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.