isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
İLLÜZYONİST AREF'TEN EXPO 2016 ÇAĞRISI
ANTALYA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
İran Azerisi olan Türk asıllı illüzyonist Aref Ghafouri, Türkiye’nin ilk EXPO’su olan EXPO 2016 Antalya sergi alanındaki ünlüler ormanına ağaç dikti. Ünlü illüzyonist, “Beklediğimden çok daha güzel” dediği EXPO 2016 Antalya projesi için ünlüleri ağaç dikmeye ve açılışın yapılacağı 23 Nisan 2016 tarihinde Antalya’ya davet etti. 
“Yetenek Sizsiniz Türkiye” programı ile adını duyuran ve Antalya’ya yerleşen illüzyonist Aref Ghafouri, EXPO 2016 Antalya Ajansı’nın davetini kabul edip Aksu ilçesine geldi. ‘Çiçek ve Çocuk” temasıyla gelecek yıl kapılarını açacak olan EXPO 2016 Antalya sergi alanında Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül tarafından karşılanan ünlü illüzyonist Aref Ghafouri, bin 121 dönümlük alanda yapılan projeler hakkında bilgi aldı. ‘Sanal Gerçeklik’ gözlüğü ile alanı kuşbakışı gezen Aref Ghafouri, “Muhteşem” ifadesini kullandı. EXPO 2016 gönüllüleri tarafından hazırlanan ünlüler ormanı klibini izleyen illüzyonist Aref Ghafouri, daha sonra araçla sergi alanına geçti.
Ünlüler ormanı için sergi alanına Fıstık Çamı (Pinus Pinea) diken Aref Ghafouri, isim tabelasını ağacın gövdesine takıp can suyu verdi. EXPO 2016 Antalya projesi için, “Beklediğimden çok daha güzel” diyen ünlü illüzyonist, “Antalya turistik bir yer ve insanlara aslında her şeyden çok insanlığı öğretecek bir şey” şeklinde konuştu.
Projede yer alan yağmur ormanları serası ve çocuk adasına dikkat çeken Aref Ghafouri, “Benim için hepsi cazipti. Hem yağmur ormanları hem çocuklar için oluşturulan çocuk adası, hem amfi tiyatrolar. Farklı farklı gösteriler olacak. Farklı ülkelerden insanlar geleceği için oldukça faydalı olacak bence. Çocukların da buraya gelip bu yeri kesin görmelerini tavsiye ederim” derken doğaya en çok insanların zarar verdiğine dikkat çekti.
İllüzyonist Aref Ghafouri, “Bütün çocuklar, sanatçılar buraya gelsin en azından ömür boyu doğaya katacak bir şey var. Herkes kendi ismine bir ağaç diksin ve buraya bıraksın bence” derken kameraya dönüp, “23 Nisan 2016’da herkesi EXPO 2016’ya bekliyoruz” çağrısında bulundu.
 
Diğer Fotoğraflar




Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.