isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
İKİ TIR ÇARPIŞTI; 2 YARALI
ANTALYA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Gece saatlerinde Antalya’dan Manavgat istikametine seyir halindeki Özler K’nın kullandığı 07 LHL 24 plakalı TIR, Güvercinlik Ağaç deposunu geçtikten sonra park halindeki Hayri Ü. idaresindeki 42 BZ 845 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazada park halindeki TIR’ın dorsesi parçalanırken, Özler K’nın kullandığı TIR, çarpmanın ardından yolun sağındaki çelik bariyerlerde yaklaşık 80 metre sürüklendikten sonra durabildi. Araçta sıkışan Özler K, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Kurtarma ekibi tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı. Çarpışmanın şiddetiyle belinde ve ayağında ağrı hissettiğini belirten diğer TIR şoförü Hayri Ü.  ile birlikte ambulans ile Manavgat devlet hastanesine kaldırıldı.

Kazanın ardından etrafa savrulan araç parçaları ve araçlardan dökülen yakıt ve yağlar nedeniyle D-400 karayolu bir süre trafiğe kapanırken itfaiyenin yolu yıkamasının ardından karayolu yeniden araç trafiğine açıldı. Manavgat devlet hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.