isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
HURDACI İŞYERLERİ MÜHÜRLENDİ
ANTALYA
G.Tarihi: 09.03.2015 18:21
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Antalya’nın Kumluca Belediyesi tarafından kapatma kararı alınan Sanayi Sitesi'ndeki hurdacı işyerleri mühürlendi. 
Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Sanayi Sitesi içerisinde yer alan hurdacı işyerlerine yönelik geçtiğimiz hafta gürültü, görüntü ve çevre kirliliği yönünden denetim gerçekleştirerek, haklarında tutanak tutmuş ve konu belediye encümenine gönderilmişti. Belediye encümeni tarafından, Sanayi Sitesi içerisinde yer alan hurdacı işyerlerinin kapatılması kararı alınmasının ardından zabıta ekipleri, polis eşliğinde Sanayi Sitesi'nde bulunan hurdacı işyerlerinin mühürleme işlemini gerçekleştirerek, işyerlerini kapattı.
İşyerlerinin mühürlenmesine tepki gösteren bazı hurdacılar, işyerlerinde kendilerinin kaldığını yapılan işlemle kendilerinin sokağa atılmak istendiğini ileri sürdüler. Zabıta Müdürü Aydın Turgut tarafından ikna edilen işyeri sahipleri, işyerlerinin ruhsatsız olduğunu ve işyerinde ikamet edilemeyeceğini belirterek işyerlerinin boşaltılması gerektiğini belirtti.
Kısa süreli yaşanan gerginliğin ardından, işyerleri polis eşliğinde zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren hurdacı işyerlerinin çevre kirliliği, görüntü ve gürültü açısından olumsuz bir imaj oluşturduğunu, bundan dolayı da vatandaşlardan sürekli şikayet aldıklarını ve belediye olarak sıkıntı yaşadıklarını söyledi.
Hurdacıların başka yere taşınması konusunda bazı girişimler yapıldığını hatırlatan Çetinkaya, bunda da başarılı olunamayınca, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin hurdacı işyerleri hakkında gerekli denetimleri yaparak tutanak tuttuklarını, konunun belediye encümenine intikal ettiğini ve zabıta ekiplerinin encümenin aldığı kapatma kararını uyguladığını belirtti.
 
Diğer Fotoğraflar


Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.