isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
TÜRK TORAKS DERNEĞİ’NDEN ANLAMLI YENİ YIL HEDİYESİ
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Türk Toraks Derneği, 4 bin üyesi adına yeni yıl hediyesi olarak Türkiye’nin bir çok bölgesinde ihtiyacı olan öğrenciler için kitap bağışında bulundu. 
Türk Toraks Derneği Merkez Yönetim Kurulu adına açıklama yapan, Dernek Başkanı Prof. Dr. Arzu Yorgancıoğlu, "Türk Toraks Derneği olarak bu yılbaşında ihtiyacı olan okullarımıza, öğrencilerimizin kültürel gelişimine katkıda bulunabilmek amacıyla 4 bin üyemizin her biri için birer kitap bağışında bulunmaya karar verdik. Yapı Kredi Yayınları'nın çok değerli katkıları ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin destekleri, bu kampanyanın gerçekleştirilmesini sağlamıştır" dedi.
Kampanyada Türkiye’nin her bölgesinden ihtiyacı olan 80 ilkokul seçilerek, her okula 8-12 yaş grubuna uygun, değişik kategorilerden çeşitli kitaplar hediye edildiğini kaydeden Prof. Dr. Yorgancığoglu, şunları söyledi:
"Ülkemizi geleceğe taşıyacak gençlerimizin okuma alışkanlığı kazanmasına bir nebze katkımız olması bile bizleri çok mutlu etmiştir. Ülkemizde kitaba ihtiyacı olan o kadar çok okul ve öğrencimiz var ki, biz hepsine yetişemedik. Umarız başka dernekler ve kuruluşlar da kampanyamıza destek olur veya yeni kampanyalar oluştururlar."
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.