isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Meteoroloji'nin uyardığı kar yağışı başladı!
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Meteoroloji yetkililerinin kar yağışının Pazartesi günü tüm Türkiye’yi etkisini altına alacağı uyarılarının ardından birçok bölgede alarma geçilirken, İstanbul'da kar yağışı başladı.

AKOM ALARMA GEÇTİ

Açıklamaya göre, belediyenin kış şartlarıyla mücadele ekipleri AKOM’un yönetiminde olumsuzluklara karşı hazır bekletiliyor. Ekipler ana arterlerde ve çevre yollarında muhtemel olumsuzluklara karşı teyakkuzda durumuna getirildi. 

YÜKSEK KESİMLERDE ETKİLİ

Kar yağışı, Hadımköy başta olmak üzere Sarıyer, Kurtköy, Sultanbeyli gibi İstanbul'un yüksek kesimlerinde etkisini gösterdi.

BU UYARILARA DİKKAT

Açıklamada, gece yarısından sonra ise gizli buzlanma olacağı sürücülerin özellikle viyadük ve köprülerde daha dikkatli olması uyarısında bulunuluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin oluşturduğu "KÖY TİM"leri ise  köylerde kar kürüme çalışması yapacak. Muhtarların kontrolünde bulunan kürüme aparatlı traktörler köy yolların açık tutulmasında kullanılacak. Açıklamada ayrıca, sürücülerin güvenli ulaşım için kış lastiği kullanmalarını öneriliyor.

Kaynak : Ajanslar

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.