isparta-oto-ekspertiz
KAÇAKÇILIK VE TARİHİ ESER TİCARETİNE KARŞI BAŞARILI OPERASYON
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ - Basın Bülteni
Tarih: 29.09.2023
KAÇAKÇILIK VE TARİHİ ESER TİCARETİNE KARŞI BAŞARILI OPERASYON
Kaçakçılık faaliyetlerini önlemek amacıyla Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda 29.09.2023 tarihinde başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sonuçları şu şekildedir:
Araç araması sırasında aşağıdaki öğe ele geçirildi:
  • M.Ö. 1. Yüzyıl ile M.S. dönemin başlangıcı olarak değerlendirilen Roma Dönemi'ne ait bir Bebek Lahit Mezarı.
El konulan yasa dışı ürünlerle ilgili olarak, 2863 Sayılı Kanun kapsamında (2) şüpheli şahsa karşı yasal işlem başlatılmıştır.
Isparta Emniyet Müdürlüğü olarak, Isparta halkının güvenliğini ve huzurunu sağlama taahhüdümüzün bir gereği olarak, sahada güçlü bir varlık sergilemeye devam ediyoruz. Günün saatinde sokaklarda, kontrol noktalarında, eğlence mekanları ve çevrelerinde, eğitim kurumlarının yakınlarında çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
Değerli vatandaşlarımıza, 112 Acil Çağrı Merkezi ve 0.505.318 32 44 numaralı WhatsApp ve BIP tabanlı iletişim kanallarımıza gösterdikleri ilgi ve katılımları için teşekkür ederiz. Lütfen ilettiğiniz her türlü talep ve bilginin bizim için büyük önem taşıdığını ve titizlikle takip edileceğini bilin.
Isparta Emniyet Müdürlüğü olarak, toplumun huzur ve güvenliğine hizmet etmeye devam ediyor ve Isparta'daki vatandaşlarımızın güvenliği ve refahının en üst önceliğimiz olduğunu belirtmek istiyoruz.

image
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.