isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Arda ve Acun, Davutoğlu'nu ziyaret etti
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan ile ünlü yapımcı ve programcı Acun Ilıcalı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret esnasında Davutoğlu'nun futbola olan merakına Acun Ilıcalı ve Arda Turan şaşırırken, Ilıcalı önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da olacağı bir futbol karşılaşmasının yapılabileceğinin sinyalini verdi. 

Davutoğlu, Arda Turan'a "Nasıl iyi gidiyor değil mi?" diye sorması üzerine Arda Turan, "Çok şükür, gurbet ama iyi gidiyor" cevabını verdi. Başbakan Davutoğlu, "Bizi temsil ediyorsunuz, kendisiyle barışık olan birisi her yerde bir şekilde gurbeti aşar. Maşallah sen öylesin, yaptığı işi seven biri gurbette de kendisiyle barışık bir şekilde aşar. Yoksa hepimiz bu dünyada garibiz, geldik gidiyoruz" diye konuştu.

ACUN ILICALI, ARDA TURAN'I YALNIZ BIRAKMIYOR

Acun Ilıca da, önemli olanın yurt dışında da yurt içinde dostların bulunması olduğunu belirterek, Arda Turan için "Bütün arkadaşlar zaten insanı gurbette hissettirmiyor" dedi. Arda Turan da, "Acun Ağabey, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor" şeklinde konuştu.

DAVUTOĞLU: "KURBAN BAYRAMI'NDA KORUMALARLA FUTBOL OYNADIK"

Arda'nın başarılarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başbakan Davutoğlu, "Kendisiyle barışık olan birisi her yerde gurbeti aşar. Hepimiz bu dünyada garibiz" dedi. Gençliğinde uzun bir süre futbol oynadığını da söyleyen Davutoğlu, geçen Kurban Bayramı'nda korumalarla birlikte futbol oynadığını da söyledi.

Bunun üzerine Arda Turan, "Cumhurbaşkanımız sizi zor günler için saklıyor herhalde" deyince gülüşmeler oldu.

Ilıcalı da "Bu işin organizasyonu da bana düşer herhalde" dedi.

Başbakanlık Konutu'ndaki görüşmede Arda, Davutoğlu'na Atletico Madrid forması hediye etti. 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.