isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta'daki Cinayet Olayı ile ilgili Yeni Gelişme
ISPARTA
G.Tarihi: 28.11.2023 22:34
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta'da Meydana Gelen Silahlı Kavga: 2 Zanlı Tutuklandı
Isparta Yalvaç'ta geçtiğimiz günlerde meydana gelen silahlı kavga olayında bir kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 2 zanlı tutuklandı. Ferhat Tokmak'ı öldürdükten sonra cesedini boş bir araziye atan şüpheliler, polis tarafından gözaltına alındı.
Olayın Detayları:
26 Kasım tarihinde Çınaraltı bölgesinde meydana gelen olayda, H.K. (46) ve F.Y. (37) ile Ferhat Tokmak arasında bir aracın içinde başlayan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Ferhat Tokmak, başından vurularak hayatını kaybetti.
Emniyete İtiraf ve Tutuklama:
H.K. ve F.Y., cinayetin ardından Ferhat Tokmak'ın cansız bedenini Özgüney yolundaki boş bir alana atmış, daha sonra ise emniyete giderek cinayeti itiraf etmişlerdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.
Mahkemeye Çıkarılma ve Tutuklama:
Şüpheliler, adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, cinayetin ardındaki detaylarla birlikte hukuki sürecin başladığını gösteriyor. İlerleyen günlerde mahkeme süreci devam edecek.

image
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.