isparta-oto-ekspertiz
Hem İşlevsel Hem Şık Kirli Sepeti Arıyorsanız, Doğru Yerdesiniz!
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Evinizdeki en sıradan eşya gibi görünüp de aslında büyük bir kirliliği ortadan o efsanevi kahraman kimdir? Tabii ki kirli sepeti! Çoraplarınızın tekini kaybetmek dışında bir büyüsü olmadığını düşünebilirsiniz. Ancak banyodaki düzeni ona borçlusunuz. Bu ürünü seçerken sadece önemli olan düzeni koruması değil, banyonuza uyum sağlayarak havasını değiştirebilmesidir.

Banyo Kirli Sepetiyle Düzenli Bir Banyo Sizi Bekliyor!

Banyo düzeni konusunda bazen tembellik yaparsınız değil mi? Ancak tüm günün koşuşturmacası ardından, stres atmak için banyoya girdiğinizde, dağınık ve kirli kıyafetlerle karşılaşmak sizi daha çok strese maruz bırakabilir. Bu noktada kirli sepeti imdadınıza yetişir!
Çamaşır seti olarak da bilinen bu ürünleri kullanmanın birçok avantajı vardır. Öncelikle ortalıktaki kirli ve dağınık görüntüyü tek bir sepetin içine doldurup kapağını kapatınca ferah bir ortam sağlarsınız. Kirli çamaşırların etrafta durması, banyoda kötü koku olmasına sebep olabilir. Kapağı bulunan kirli sepeti sayesinde bu kokunun yayılmasını önleyebilirsiniz. Bu ürünler sadece banyodaki topluluktan sorumlu değillerdir. Ortama uyumlu olarak seçilirlerse, bulundukları yere farklı bir hava katar.

Kirli Sepeti Modelleriyle Banyonuza Tarz Katın!

Kirli sepeti seçerken birçok seçenek arasından karar vermek zor olabilir ama sonucunda küçük bir dokunuşla banyonuza yeni bir soluk getirmiş olursunuz. Hasır kirli sepeti, bulunduğu alana bohem bir hava verirken sıcaklık katar. Doğal malzemenin verdiği hissiyat huzurlu olmanıza katkı sağlar. Aynı zamanda bu model oldukça hafif malzemeden yapıldığı için kolay bir şekilde taşınabilir.
Eğer düzen içerisinde düzeni sevenlerdenseniz, ikili kirli sepeti sizin için ideal bir model olabilir. Bu modellerde iki bölme vardır ve bu sayede kolayca kirli çamaşırları renklerine göre ayırabilirsiniz. Çamaşır makinesine doğru çamaşırları taşımakta zorlanmamanız için bu modelin altında tekerlekleri olan bir versiyonu vardır.
Bir diğer model olan bambu kirli sepeti, minimalistliği arayanlar için biçilmiş bir kaftan! Basit ve bir o kadar da zarif görünümüyle içerisinde kirli bir kıyafet olduğuna inanamayacaksınız! Bambu malzeme oldukça dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Aynı zamanda birçok renk seçeneği de bulunur. Doğal bambu renginin yanı sıra beyaz, siyah, gri gibi renk seçeneklerinden birini banyonuzda kullanabilirsiniz.
Banyonun içerisine doğayı getirmenin en iyi yolu ahşap kirli sepeti olabilir. Küçük bir dolap gibi görünen bu doğal model, banyoya hoş bir hava katar. Bu modeller banyoya doğallığı getirmekle birlikte ortamın oldukça derli toplu görünmesini sağlar. Açık bej, siyah, koyu kahve gibi çeşitli renk seçenekleri vardır.
Tüm bu modellerin yanı sıra odalarda bile kullanabileceğiniz kumaş çamaşır sepetleri vardır. Büyüklük açısından diğerlerinden daha küçük olduklarından dolayı daha az yer kaplarlar. Bej, mavi, pembe ve desenli çeşitleri bulunur.

Kirli Sepetiyle Banyonuzda Düzen, Cebinizde Tasarruf!

Kirli sepeti fiyatları, model, renk ve boyut değişikliğine gidildiğinde farklılık gösterebilir. Fakat Koçtaş ile fiyat konusunda endişe etmenize lüzum yok! Çünkü farklı markaların farklı fiyatlardaki birçok modeli arasından kendinize göre uygun bir tane çamaşır sepeti bulabilirsiniz. Modeller arasında kullanılan malzemeye göre fiyatlar değişebilir. Örneğin, kumaştan yapılmış bir model plastikten yapılmış olana göre daha fazla fiyatlandırılabilirken, ahşap modellere göre daha uygun fiyatlarda sunulabilir. Burada önemli olan hem zevkinizi hem de bütçenizi doğru ayarlayabilmenizdir.
Kirli sepetleri farklı hacimlerde üretilir. Bu hacimler 120 litreden 20 litreye kadar değişir. Hacimler büyüdükçe içine koyabileceğiniz çamaşır sayısı artacağı gibi fiyatlandırması da farklılık gösterebilir. Banyonuzda düzeni sağlarken cebinizden tasarruf edebileceğiniz kirli sepeti modelleri için Koçtaş web sitesini ziyaret edebilirsiniz!
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.