isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
EĞİRDİR’E TURİST AKINI DEVAM EDİYOR
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
EĞİRDİR’E TURİST AKINI DEVAM EDİYOR.
GELEN MİSAFİRLER BAŞKA TURİSTLERİN GELMESİNE VESİLE OLUYOR.
ARKEOLOJİ TOPLULUĞU EĞİRDİR’E HAYRAN KALDI.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün geçmiş yıllarda turizm adına yaptığı çalışmalar Eğirdir’e grup ve turların gelmesine vesile oluyor. Eğirdir’in tarihi ve doğal güzelliklerini gezen misafirler hem ilçeden alış veriş yapıyor, hem de gün boyu Eğirdir’in eşsiz güzelliğinin ve havasının tadını çıkarıyor.
Akdeniz Üniversitesi Arkeoloji Topluluğu üyesi öğrenciler Prof. Dr. Mustafa Bulba ile birlikte 70 kişilik grupla Eğirdir’e geldiler. İlk olarak Eğirdir Akpınar Köyünde Seyir Terasını gezen misafirler daha sonra Eğirdir Kalesi, Eğirdir Evi, Eğirdir Hızırbey Camii ve Eğirdir Dündarbey Medresesini gezdiler. İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer ve Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ünde katılımı ile Eğirdir Belediyesi Liman Sosyal Tesislerinde bir araya gelen arkeologlar misafirperverliğinden dolayı başkan Veli Gök’e teşekkür ettiler. Başkan Veli Gök’ün hediye takdiminde bulunduğu ve hatıra fotoğrafı çektirdiği aralarında gazetecilerinde olduğu arkeolog grubu ilçemizden memnun ayrıldı.
(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, anıt ve açık hava görseli olabilir

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 8 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.