isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
WhatsApp'tan Kullanıcıları Üzen Haber
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
 WhatsApp'tan Kullanıcıları Üzen Haber: Ekran Görüntüsü Alma Özelliği Kaldırılıyor
 Güvenlik İhlali Olarak Nitelendirilen Özellik Test Aşamasında


Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bazı kullanıcıları üzecek bir değişikliği duyurdu. Platform, güvenlik ihlali olarak değerlendirilen bir özelliği kaldırmaya hazırlanıyor.
WhatsApp, henüz test aşamasında olan yeni bir özelliği duyurdu. Şubat 2024'ten bu yana test aşamasında olan bu özellik, ekran görüntüsü alma özelliğinin kaldırılmasını amaçlıyor. Özellikle kullanıcıların kişilerin profil resimlerini kaydetmelerine izin veren bu özellik, Meta (WhatsApp'ın sahibi) tarafından bir güvenlik ihlali olarak değerlendirilerek kaldırıldı.
Bu kararın kullanıcı gizliliğini koruma adına atılmış olumlu bir adım olarak nitelendirilse de, bazı kullanıcılar tarafından eleştirildi. Özellikle bu değişikliğin uygulamayı kullananlar için pratik bir çözüm sunmadığı ve yine de ekran görüntüsü almanın mümkün olduğu belirtildi.
WhatsApp'ın bu kararı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve kullanıcılar arasında tartışmalara neden oldu. Özellikle platformun gizlilik ve güvenlik konularındaki adımları yakından takip ediliyor ve kullanıcılar arasında büyük ilgi görüyor.
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.