isparta-oto-ekspertiz
Türk Akımı‘na karşı Sisi kozunu çektiler
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleşen kongreye Bakan Kılıç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin’in yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, AK Parti Samsun milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.''BOŞUNA UĞRAŞMAYIN, AVUCUNUZU YALARSINIZ''

Kongrede konuşan Bakan Kılıç, ''11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül ile o günün Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan arasında sürekli gazetelerde birtakım olumsuzluklar çıkartılmaya çalışıldı. Ne oldu? El ele, kol kola hizmete devam ettiler. Şimdi de Cumhurbaşkanımız ile Başbakanımız arasında bir takım farklı düşüncelerle fitneler çıkartmaya çalışanlar var. Hiç boşuna uğraşmayın, avucunuzu yalarsınız. Bu kardeşlik, bu birlik ve beraberlik AK Parti'de bozulmaz. İçimize bazen tuzluklar girer. Ne yapalım. Onlar da buyursunlar. Kapı orada. Ayrıldılar gittiler zaten. Onlara da uğurlar olsun'' diye konuştu.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.