isparta-oto-ekspertiz
Davutoğlu ve Erdoğan görüşmesinde neler konuşuldu
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde eşi, kızı ve torunu ile Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi ve oğlunu evinde ziyaret etmişti. Cumhurbaşkanı ile Başbakan'ın araları açık söylentilerine cevap niteliğinde bu görüşmede neler konuşulduğu ise o görüşmeden itibaren merak konusuydu. Başbakan Davutoğlu o görüşmenin tamamen sivil bir görüşme olduğunu ve 70'li yılları konuştuklarını söyledi.

"SİZİN BİLMEDİĞİNİZ ŞEKİLLERDE ÇOK GÖRÜŞÜYORUZ" Davutoğlu, Erdoğan ile kamuoyuna yansımayan bir çok görüşmeleri olduğunu söyleyerek "Aslında bu çok doğal sizin bilmediğiniz şekillerde biz çok görüşüyoruz. Sayın Erdoğan’la ilişkimiz dün başlamadı ve her hangi bir hesaba dayanmıyor. Ben Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı Pınarhisar’da ziyaret ettiğimde ilişkimiz nasılsa bugünkü de öyledir. İlişkilerimiz makama dayalı değil insanidir.SİYASETE O GÜN BAŞLADIM Ben siyasete bakan olarak gelmedim. Ben siyasete AK Parti’ye kapatma davası olduğu gün girdim. Ben Sayın Cumhurbaşkanımıza o gün söyledim bu bir savaş ilanıdır diye. Bu savaş ilanı ne sizedir ne AK Parti’ye bu savaş Türkiye’nin onurlu insanınadır. Her hangi bir konuda farklı bir kanaatim olsa da oturur konuşuruz. Muhalefet her fırsatta beni tahrik etmeye çalışıyor ‘Başbakan kendini göstersin diye’ Benim Başbakanlığımı sen görecek değilsin ki senin öyle bir gözün yok zaten." dedi.  

Erdoğan'dan Davutoğlu Ailesine sürpriz ziyaret

O GÖRÜŞMEDE NELER KONUŞULDU"Tamamen sivil bir görüşmeydi. O gün en çok Cumhurbaşkanımızın torunundan konuştuk. Sayın Cumhurbaşkanımızın torunu her birimize resim çizdi. Bana bir güzel üzüm salkımı çizdi. Piyano başına geçti ve birlikte çaldık. 70’li yıllardaki 12 Eylül döneminde gözaltına alınmalardan gençlik yıllarından sohbet ettik. Tamamen bir aile sohbetiydi. Kamuya yansımayan bir çok görüşmemiz oluyor."

Kaynak : Haber7

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.