isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
En Faydalı Cilt Kozmetik Ürünleri ve Kolonyalar Rosemix'te üretiliyor!
ISPARTA
G.Tarihi: 26.01.2021 21:06
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Sizler için En Faydalı Cilt Kozmetik Ürünleri ve Kolonyalar Rosemix'te üretiliyor!

Kozmetik ürünleri, yılın her döneminde sağlıklı ve bakımlı bir görünüm için gerekli olan ürünlerdir. İster yüzünüz, ister vücudunuz olsun, cildinizin her bir santimetre karesine özen göstermeli ve onu korumalısınız. Bu nedenle yüz ve vücut bakımı için özel olarak üretilen Rosemix cilt bakım ürünleri ,cildinizde eşsiz bir doğal parlaklık kazandıracak, bu soğuk günlerde ise yüzünüze adeta bir kalkan gibi dış etkenlere karşı koruyacak.Isparta'da 

 Rosemix'in cilt bakımı ve sağlığı serisindeki; (Aloe-Vera, Zeytin yağlı,Gül ve Lavanta)özlü kremleri, cilt ve yüz temizleyici  tonik  ürünlerini bir defa denediğinizde sonuçlarına çok şaşıracaksınız.  Rosemix Tonik ve yüz temizleyicileri, cildinize zarar vermeden makyajınızı silmenize yardımcı olur, bunu yaparken de cildinizi besler ve ihtiyaç duyduğu mineralleri sağlar. Akneli veya problemli cilde sahip olanlar yine Rosemix’in ürettiği aknelere karşı pürüzsüzleştirici ve gözenek açıcı bakım kremini tercih edebilirsiniz 

 Cilt bakımı kadar vücut bakımı da oldukça önemlidir. Vücudunuzun nem dengesini koruması ve sağlıkla ışıldaması için her duştan sonra vücut nemlendiricisi kullanmanız faydalı olacaktır. Yaşın ilerlemesiyle ortaya çıkan kırışıklıklara savaş açmak için yaşlanma karşıtı kremlerini kullanmaya başlayabilirsiniz. Bakımlı ve güzel görünmek için sizleri Rosemix ürünlerini denemeye davet ediyoruz.

Rosemix'in Doğal Kozmetik ve Kişisel Bakım kategorisinde güzellik, kozmetik ve sağlık başta olmak üzere kişisel bakımınız için ihtiyacınız olan, aklınıza gelebilecek her türlü ürün mevcut.


EFSANE KOKUSUYLA İŞTE ROSEMİX KOLONYALAR
Kolonyalar günlük yaşantımızda önemli bir yere sahiptir. Ayrıca geleneklerde de kendine sosyal bir yer açmıştır.

Kolonya kullanımı, günlük hijyen açısından da önemli bir yardımcı. Çantanızda taşıyacağınız minik bir kolonya şişesiyle dışarıda iken yada toplu taşıma araçları ve kamuya ait alanlarda dokunduğunuz onlarca nesnenin ellerinizdeki mikrobik etkisini azaltabilirsiniz. Elleri yıkadıktan sonra, tırnakları kestikten sonra da kolonya kullanımı hijyen sağlayabilir.
 
Rosemix'in  Kolonya kategorisinde; ( limon, yasemin çiçeği, zeytin, lavanta, gül ) kokulu çeşitleri bulunuyor. 
 Uygun fiyatlı cep kolonyalarını,hasta olan yakınlarınıza online olarak şık şişesinde kolonya siparişi verip nostaljik bir hediye gönderebilirsiniz.
Rosemix tesislerinde üretilen  kolonyalar, toptan ve perakende olarak satışı yapılmaktadır. Ayrıca kurumlar,şirketler, ve işyerleri için taşınabilir veya istenilen ebatlarda özel olarak ambalajlı kolonya üretilmektedir.

Rosemix'in yeni adresi ve iletişim bilgileri aşağıda verilmiştir.

Adres: Modernevler mahallesi 3102 sokak No:1-3 ISPARTA
Sipariş ve bilgi için telefon:  0 246 224 15 15 
 website: www.rosemix.com.tr

2-Copy

3-Copy

4-Copy

1-Copy

5-Copy

7-Copy

8-Copy

9-Copy

10-Copy
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.