isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
 Milli Dayanışma Kampanyasına Başkan Veli Gök'ten 10 TL bağış
ISPARTA
G.Tarihi: 31.03.2020 19:02
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
BELEDİYE BAŞKANIMIZ
VELİ GÖK’TEN 10 BİN TL.

‘'Biz Bize Yeteriz Türkiyem'
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Milli Dayanışma Kampanyası başlattıklarını dün akşam ulusa sesleniş yaparak açıklamıştı. Erdoğan'ın açıklaması sonrasında birçok isim kampanyaya destek verdi. Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK yaptığı açıklamada Milli Dayanışma Kampanyası'na 10 Bin TL. destek verdiğini açıkladı.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan, kabine toplantısının ardından yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede alınacak yeni tedbirlerle ilgili "Sivil toplum kuruluşlarımızın da, imkanları çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalıştığını biliyoruz. Bu konuda da devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için Milli Dayanışma Kampanyası başlatıyoruz" demişti. Erdoğan'ın açıklaması sonrası Milli Dayanışma Kampanyası'na destek yağdı.

"BUNU DA BİRLİKTE ATLATACAĞIZ İNŞALLAH"
Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın açıklamasının ardından Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK, Milli Dayanışma Kampanyası'na ilişkin şu ifadeleri kullandı "Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma kampanyamıza bende 10 Bin TL. ile katılıyorum. Bunu da birlikte atlatacağız inşallah, alınan tedbirlere sadece 65 yaş üstü değil tüm halkımın hassasiyet göstermesini önemle rica ediyorum, geleceğimiz için, güzel günler için ‘'BUNU DA BİRLİKTE ATLATACAĞIZ İNŞALLAH' ifadelerini kullandı.

Eğirdir Blediyesi

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, masa ve iç mekan
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.